УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення винного погребу напиленою теплоізоляцією

axiomheat6

Без-имени-1Традиція пристрої винних погребів уміє дуже глибоке коріння. І в даний час не складає особливих труднощів його побудувати. Винний льох дає можливість зберігати величезну колекцію вина. При бажанні його можна влаштувати буквально в будь-якому приміщенні. Однак важливо пам’ятати, що винний льох — це в принципі великий холодильник. І для того, щоб його створити, потрібно в першу чергу якісна теплоізоляція стелі, стін і підлоги кімнати. При виборі матеріалу для теплоізоляції винного льоху слід враховувати, щоб він був легким, щільним, без запаху, негігроскопічним, не підлягати впливу вологості і грибка і володіти відмінними теплоізоляційними властивостями.

 Якщо вам знадобилося утеплення цього приміщення, звертайтеся в нашу компанію. Ми чудово знаємо, як правильно утеплити винний льох. В даний час існують різноманітні теплоізолюючі, але найчастіше в якості теплоізоляції пінополіуретан, так як він відповідає всім вимогам, пропонованим якісному теплоізоляційного матеріалу. Це дає можливість отримати безшовний теплоізоляційний шар, який надійно прикріплюється до основи. Метод напилення пінополіуретану дозволяє наносити утеплювач на будь-яку поверхню абсолютно будь-якої складності.

Товщина напилюваного шару утеплювача в більшій мірі залежить від особливостей і призначення сусіднього приміщення. Наприклад, якщо стіна винного льоху межує з кімнатами, де досить часто відзначається висока температура (бойлерна, парна), а над стелею розташована кімната з системою теплої підлоги, отже, шар теплоізоляції стелі або стіни буде набагато тонше звичайного.

 Якщо вам знадобилося якісно утеплення винного льоху, наша компанія з радістю допоможе вам це реалізувати.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *