УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення будинку

karkas

Незалежно від того з чого побудований будинок, він потребує утеплення. Це дозволяє створити необхідний мікроклімат в будинку, а також економити на опаленні взимку і кондиціонуванні влітку.

Звичайно необхідний рівень теплоізоляції повинен бути закладений при проектуванні, до початку будівництва. Особливо гостро це стосується кам’яних і дерев’яних будинків, а також будинків з бетону. Але це, аж ніяк не означає, що не можна виправити ситуацію, у випадку якщо теплоізоляції в існуючому будинку недостатньо.

     Головною проблемою, з якою доводиться зіткнутися, незалежно від обраного типу традиційних утеплювачів, це відсутність герметичності. Наскільки б не був ефективний сам утеплюючий матеріал, якщо він не забезпечує герметичності, то витоку тепла завжди будуть мати місце.

      З традиційними теплоизоляторами, такими як пінопласт, мінеральні базальтові плити або скловата, домогтися повної герметичності невозможно.Особенно це позначається в місцях зі складною геометричною формою: місця примикання даху до стіни, мансарди, еркери і т.п.
      

Також важливим моментом у процесі утеплення стін, є спосіб монтажу теплоізоляції. Адже від цього буде залежати не тільки якість результату, а й оперативність виконання робіт, а значить, і здача об’єкта в експлуатацію. Тому всі листові і рулонні, а також насипні матеріали можна відразу змести в сторону, так як вони вимагають занадто багато трудовитрат.

karkas_iznutri3Рішення є — напилюваний пінополіуретан (ППУ) !!!

— Унікальний інноваційний вид теплоізоляції. Пінополіуретан наноситься на стіни методом напилення, в рідкому вигляді, що дозволяє якісно, ​​швидко, без браку і з гарантованим результатом утеплювати будь-які геометричні форми і конструкції.

        Теплоізоляція напиленням пінополіуретану прекрасно справляється з утепленням всіх складних елементів конструкцій:

Утеплення стін, стиків, кутів, примикань;
Утеплення каркасного будинку
Утеплення мансарди, еркера;
Утеплення фундаменту;
Утеплення горища, підвалу;
Утеплення міжповерхових перекриттів, підвальних перекриттів;
Теплоізоляція лазні, сауни, гаражів, госп. будівель і багатьох інших, які потребують ізоляції елементів.
      

Особливо вигідним утеплення за допомогою пінополіуретану може стати для власників каркасних будинків. Адже утеплення каркасного будинку пінополіуретаном вирішує одним разом кілька завдань, основними з яких є економія коштів і часу при будівництві.

 

До переваг утеплення пінополіуретаном, можна віднести такі його властивості, як:
Простота обробки складних форм і поверхонь
Швидкість утеплення 150-200 м2 в зміну
Найменший коефіцієнт теплопровідності рівний 0,025-0,035 Вт / м ∙ ° С
Ефективність — при нанесенні заповнює всі стики, щілини, порожнечі, дозволяє влаштувати абсолютно безшовне покриття, що виключає «містки холоду»
Економічність — економія до 50% коштів на опалення будинку, після комплексної теплоізоляції.

Вартість утеплення абсолютно виправдана його ефективністю, довговічністю і прекрасними показниками звукоізоляції.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *