УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення даху і мансарди ппу

krisha1

На що потрібно звернути увагу при розрахунку утеплення ППУ:

1. Утеплення даху будинку і фундаменту рекомендується напилювати щільним ППУ від 30 до 45 кг.м³ товщиною не менше 5 см.
2. Практика показала, що в середній смузі Росії навіть шар ППУ товщиною в 5 см, позбавить мешканців від холоду та спеки в квартирах в будь-який час року. Так, як теплопровідні властивості ППУ, найнижчі серед доступних утеплювачів, необхідна товщина шару пінополіуретану відповідно нижче, ніж полістиролу або мінвати, в два і три рази відповідно. Що б отримати той же результат, що і при використанні 150-300 мм мінеральної вати, досить напилити ППУ утеплювач товщиною 50-100 мм між крокв.

krisha2Утеплення даху і фундаменталу в кризові часи будь-який власник будинку втричі замислюється про витрати на опалення будинку, які чомусь зростають з кожним роком, не тільки через подорожчання енергоносіїв, а ще через зростаючі тепловтрат. Особливу увагу необхідно приділити якості утеплення покрівлі, на яку за статистикою припадати більше 50% всіх тепловтрат в будинку.

При виборі теплоізоляції для покрівлі (мансарди, горища) необхідно уважно ознайомитися з експлуатаційними характеристиками (важливий критерій — товщина теплоізоляції) і якості (важливий критерій — термін служби) матеріалу теплоізоляції. Унікальна здатність пінополіуретану заповнювати всі щілини і порожнечі, обволікати поверхню, створюючи монолітну структуру, істотно збільшує несучу здатність і міцність конструкцій. Особливо актуально і економічно ефективно застосовувати (ППУ) при облаштуванні теплоізоляції скатних покрівель з дерев’яними несучими кроквами, житлових мансард, горищних перекриттів. Використання (ППУ) дозволяє істотно знизити капітальні витрати при виготовленні кроквяної системи і обрешітки (каркаса). При використанні звичайних (традиційних) утеплювачів каркас, крім розрахункової снігового і вітрового навантаження, забезпечує навантаження від використовуваного утеплювача і всіх необхідних технологічних монтажних елементів (плівки, рейки, скоби і т.д.).

Наша компанія здійснює теплоізоляцію та утеплення пінополіуретанової піною. Ми гарантуємо якісну теплоізоляцію і доступну вартість по утепленню.

Для отримання інформації про вартість виконання робіт і застосування пінополіуретанової піни можна отримати вичерпну, безкоштовну консультацію нашого фахівця.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *