УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення ангара пінополіуретаном

angar_small_3

angar_big_imageУтеплення ангарів виходячи з розмірів будівлі — складна робота, при неправильному виборі утеплювача вартість робіт на порядок збільшаться.

Звичні способи утеплення будинків мінеральною ватою, не підходять для утеплення ангарів.
Утеплення складів, ангарів мінеральною ватою, є економічно не вигідно в порівнянні з напилюваним монолітним утеплювачем пінополіуретаном з наступних причин:

Утеплення ангара напиляється піною з пенопоулерітана не вимагаються додаткові монтажні елементи для кріплення що порушить всю цілісність конструкції і додасть зайву вагу до будови і знизить термін експлуатації будівлі. Напилюваний утеплювач пінополіуретан має високу адгезію до будь-яких матеріалів як метал, цегла, бетон, дерево, що істотно скоротить витрати на матеріалах і на монтажних роботах.

При теплоізоляції мінеральною ватою потрібно пароізоляційний шар з полімерних плівок, щоб не утворювався конденсат на утеплювачі, який знищить всі будови за кілька років і від теплоізоляції ангара не залишиться ні сліду. Мінеральна вата розсадник для мікроорганізмів і хороший теплий будинок для гризунів.

angar_small_1Напилювана монолітна піна пінополіуретану відрізняється закритими комірками (на 95%), що забезпечує утеплювачу ППУ мінімальну ступінь вологопоглинання і паропроникності, не вимагає застосування додаткових гідро / пароізоляційних плівок, але і дорогих монтажних елементів. Напилювана монолітна піна з пінополіуретану не цікавить гризунів і не схильна грибків і плісняви.

Технологія напилення пінополіуретану являє собою монолітний безшовний теплоізоляційний шар, здатний утеплити ангар будь-якої конфігурації (купольний, арочний, прямостінних) і будь-яких розмірів, не утворюючи при цьому ні тріщин, ні щілин, ні порожнеч, і дозволяючи істотно мінімізувати тепловтрати будівель.
Утеплення ангарів пінополіуретаном (ППУ) — найкращий метод утеплення і теплоізоляції!

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *