УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення ангарів, складів пінополіуретаном

angar233

Утеплення складів і ангарів є досить дорогим заходом. І справа тут не тільки у великих розмірах самих споруд, але так само і в самій конструкції, її формою і способом монтажу. Як правило ангари — це швидкобудуюємі каркасні металоконструкції з покривні шаром листового металу в 1,5 — 3мм, який зовсім не сприяє утриманню тепла і підтримки якого-небудь температурного режиму всередині споруди.

Утеплювати такі споруди як склади і ангари досить складно. Необхідно передбачити елементи кріплення утеплювача до поверхонь, а так само передбачити захист самого утеплювача від вологи (паронепроникними плівками для мінераловатних утеплювачів), від гризунів (якимись захисними конструкціями для пінопласту, в якому вони поселяються, роблячи собі нори). Проблема полягає в тому, що ці елементи кріплення разом з утеплювачем створюють додаткове навантаження на всю конструкцію споруди, що може зменшити термін експлуатації споруди.

angar333Так само досить складно якісно, ​​без щілин і зазорів, покрити всю поверхню ангара теплоізоляційними матеріалами, такими як мінеральна вата або пінопласт. У процесі довгого монтажу, а так як ангари досить високі, то монтувати утеплювач, потребуючого кріплення, доводиться довго, завжди залишаються щілини і зазори, які досить сильно знижують ефективність такого утеплення, а в місцях нещільного прилягання утеплювача до поверхні ангара можливе утворення конденсату.

Найкращим способом утеплення ангарів і складів на сьогоднішній день є напилення пінополіуретану. Цей спосіб утеплення має ряд переваг, які стають більш помітними при великих обсягах.

Розглянемо два способи утеплення ангарів пінополіуретаном (ППУ):

1. Утеплення ангарів жорстким пінополіуретаном (ППУ). Переваги — це надійна тепло-, паро- та гідроізоляція одночасно. Робоча товщина шару всього від 50 мм. Жорсткий ППУ має відмінну адгезію до металу і іншим будівельним матеріалам. Матеріал наноситься досить швидко (до 400 м кв. В день), експлуатувати можна вже на наступний день, після нанесення, так само немає необхідності застосовувати різні захисні плівки і покриття. Готовий утеплювач не має стиків, щілин, наноситься на будь-яку навіть складну форму поверхні, для нанесення не вимагає додаткових кріпильних елементів, має легку вагу.

2. Утеплення ангарів легким пінополіуретаном (ППУ). Так як цей матеріал на відміну від жорсткого, є відкритопористого, то він є і паропроникним, що веде до необхідності захищати його пароізоляційними плівками. Коефіцієнт теплопровідності трохи вище, ніж у жорсткого пінополіуретану, що веде до збільшення мінімально ефективного шару до 100мм. Але завдяки цьому матеріал володіє властивостями шумоізоляції.

Переваги утеплення ангарів ППУ:
1. При утепленні ангара пінополіуретаном не потрібно додаткового кріплення шару утеплювача до каркаса ангара, завдяки високій адгезії матеріалу до будь-яких поверхонь.
2. Методом напилення пінополіуретану можна отримати рівномірний шар без щілин, тріщин, зазорів і містків холоду.
3. Пінополіуретан легко напилюється на поверхню будь-якої конфігурації і форми.
4. Пінополіуретан володіє дуже низькою паропроникністю, що робить непотрібним пристрій додаткових шарів пароізоляції.
5. Пінополіуретан довговічний — термін служби від 30 років.
6. Короткі терміни виконання робіт (до 400 м кв. В день).
7. Можливість утеплення складів шаром пінополіуретану будь-якої необхідної товщиною. (50мм пінополіуретану аналогічно 150мм мінеральної вати.)
8. Пінополіуретан екологічно чистий і не підтримує горіння.
9. Після нанесення матеріалу немає зазору між утеплювачем і металом, що не дає утворюватися конденсату.

angar0133Всі ці переваги пінополіуретану чітко виділяють його серед інших теплоізоляційних матеріалів. Швидкість виконання робіт, прийнятна вартість цих робіт і довговічність експлуатації готового матеріалу роблять утеплення ангарів пінополіуретаном не тільки економічно вигідним і обгрунтованим, але і мабуть єдиним ефективним способом теплоізоляції великих споруд, таких як ангари і склади. Якщо у вас є потреба в утепленні такого типу споруд, звертайтеся до нас. Фахівці компанії  із задоволенням і професіоналізмом виконають теплоізоляцію ангарів, гаражів, та інших будівель пінополіуретаном. Так само можливе застосування та інших теплоізоляційних матеріалів.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *