УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція овочесховищ напиленням пінополіуретану (ППУ)

timthumb (1)

Теплоізоляція овочесховища безпосередньо впливає на умови зберігання продукції, її якість і собівартість. Щоб витримати температурний режим, рівень вологості і створити оптимальні умови для збереження смакових якостей і товарного виду овочів, у сховищах необхідно використовувати сучасні надійні утеплювачі, що володіють комплексом потрібних характеристик. Теплоізоляція напиленням пінополіуретану — це технологія, що дозволяє вирішити кілька проблем і підтримувати створений в сховище мікроклімат.

timthumb• Метод напилення ППУ забезпечить стабільний температурний режим

Теплоізоляційні властивості пінополіуретану незрівнянно вище, ніж у застосовуються сьогодні утеплювачів. Він має низький коефіцієнт теплопровідності, тому навіть при невеликій товщині шару теплоізоляції овочесховище буде надійно захищене від холоду взимку і від спеки влітку. Теплоізоляція з ППУ стабільно працює в діапазоні температур від -150 ° С до + 150 ° С і дозволяє надійно ізолювати всі стики і щілини від холоду і продування вітром.

• Напилення пінополіуретану — найшвидша теплоізоляція овочесховища

Утеплення картоплесховища, зерноскладу та інших ангарів і сховищ за допомогою установки для напилення пінополіуретану має безсумнівні переваги в порівнянні з іншими способами теплоізоляції. Метод напилення ППУ дозволяє в лічені години отримати надійний захист сховища будь-якої конструкції від спеки, вітру і морозу. За допомогою установки для напилення пінополіуретану за одну зміну можна нанести теплоізоляцію на площу сховища розміром 1000 м2.

• Теплоізоляція напиленням ППУ — надійна і довговічна захист овочесховища

Пінополіуретан не змінює своїх властивостей під впливом навколишнього середовища протягом усього терміну експлуатації протягом 25-30 років. Надійна і довговічна теплоізоляція овочесховища забезпечується вологостійкістю і біохімічної стійкістю ППУ. Він не схильний до дії перепадів температур і усадки, має стабільну структуру. Метод напилення ППУ захистить конструкції сховища від корозії, підвищить їх міцність і несучу здатність.
Пінополіуретанова теплоізоляція не вимагає технічного обслуговування і періодичного ремонту. Унаслідок малого питомої ваги, ППУ не створює істотних навантажень на конструкції сховища.

uteplenie-napilyaemim-penopoliuretanom-angarov-ovoshehranili-209071b• Метод напилення ППУ забезпечить оптимальну вологість у овочесховище

На відміну від таких утеплювачів, як мінвата, шар теплоізоляції ППУ вологонепроникний, він забезпечує ефективну пароізоляцію, а це означає, що в овочесховище НЕ з’являтиметься конденсат і вогкість. Теплоізоляція овочесховища пінополіуретаном захистить конструкції від вологи, а зберігається в них продукцію — від грибка і цвілі. А, крім того, в такому овочесховище дрібні гризуни не створюють поселень і колоній — ППУ для цього непридатний.

• Пожаростойкость теплоізоляції ППУ і екологічна безпека продукції

Пінополіуретан є безпечним утеплювачем, оскільки він не підтримує горіння і відноситься до групи самозатухающих матеріалів. Теплоізоляція овочесховища напиленням ППУ не тільки забезпечить збереження продукції, але також не зробить шкідливого впливу на неї протягом усього терміну зберігання. Пінополіуретан допущений СЕС РФ до контакту з харчовими продуктами і не забруднює повітря токсичними речовинами.

• Напилення пінополіуретану збереже місткість овочесховища

Завдяки унікально низькою теплопровідності серед всіх сучасних утеплювачів, пінополіуретан дозволяє ефективно теплоізолювати овочесховище будь-яких розмірів нанесенням зовсім невеликого шару, що не позначається на товщині стінок сховища і не зменшує його місткість.
Для порівняння: щоб отримати однаковий рівень теплоізоляції овочесховища потрібно монтаж екструдованого пінополістиролу в 1,5 рази перевищує товщину ППУ, а мінеральної вати — в 2-4 рази, що неминуче призводить до зменшення обсягу споруди, обваження обшивки і можливого її руйнування.

• Теплоізоляція металевого ангару-овочесховища напиленням ППУ — найкращий спосіб зберегти урожай

Високий рівень вологості в сховищах тримається за рахунок виділення вологи овочами, а також утворення конденсату від надходження холодного повітря. Традиційні методи теплоізоляції овочесховища не дозволяють утворити монолітний шар утеплювача і створити потрібний мікроклімат. Надлишок вологи призводить до інтенсивного розмноження мікроорганізмів, гниття, проростанню і псування продукції. При використанні мінвати або ППС неминуче залишаються мікрощілини в шарі паро- і теплоізоляції, а також присутні кріпильні та несучі елементи, які неможливо утеплити і ізолювати укладанням плит. Вологе повітря, стикаючись з холодною поверхнею металевого ангару-сховища, в теплу пору року конденсується рясної росою, взимку — крижаний шубою. При відлиги вода потрапляє в шар пароізоляції, знижуючи її теплоізоляційні характеристики, призводить до повної втрати функцій і обважнює, а потім і до відриву всього шару-пирога теплоізоляції, найчастіше, разом з обшивкою.

Установка для напилення пінополіуретану дозволяє швидко нанести теплоізоляцію на будь-які конструкції сховища без щілин, зазорів і кріплення. Теплоізоляція овочесховища напиленням ППУ із закритою комірчастою структурою, не вбирає вологу, забезпечить оптимальну пароізоляцію і допоможе зберегти урожай.

• Теплоізоляція овочесховища напиленням пінополіуретану — економічний і зручний спосіб

Висока адгезія ППУ з різними матеріалами, швидкість і зручність нанесення на поверхню будь-якого рельєфу без використання кріплення, комплектуючих і пароізоляційних матеріалів, відсутність стиків і монтажних швів значно спрощують процес теплоізоляції овочесховища і роблять його економічно вигідним, знижуючи витрати на обігрів.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *