УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Гідроізоляція фундаменту

DSC00919

При будівництві, або реконструкції будівель, на певному етапі постає питання якісної та довговічної гідроізоляції. Для вирішення цих питань наша фірма пропонує послуги з напилення полісечовини та інших полімерних складів на різні поверхні такі як: бетон, цегла, піноблоки, метал, дерево, пінополіуретан та ін. Розглянемо найпоширеніші випадки застосування гідроізоляції полісечовини.

Обробка фундаменту на основі полісечовини
фундамент гідроізоляція основаніяЛюбое будова має у своїй основі фундамент. Як правило, він знаходиться нижче рівня землі на 2-3 метри, а іноді й більше. Тут виникає питання, як не дати волозі, що знаходиться в землі, будь то грунтові води або просто висока вологість землі, обумовлена ​​частими опадами у регіоні, потрапити всередину будівлі. Адже це може завдати непоправної шкоди і призвести до руйнування несучих конструкцій будівлі. Щоб уникнути серйозних проблем, створюваних надлишком вологи, як правило, проводять якісну гідроізоляцію фундаменту. Саме для цих цілей як не можна краще підходять матеріали на основі полісечовини. При зведенні нових об’єктів, гідроізоляцію краще призвести зовні підстави поки є доступ до нього з котловану. Такий метод буде більш ефективний. Запобіжить передчасне руйнування будівельного матеріалу. При гідроізоляції зсередини будови, наприклад, при ремонті старого об’єкта, велику увагу треба приділити підготовці поверхні перед напиленням (вирівнювання, обезпилювання, грунтування) для якісної адгезії матеріалу.

Застосування для гідроізоляції полімочевінних матеріалів дозволяє домогтися високих результатів з гідроізоляції. Захист будівельного матеріалу від впливу інших зовнішніх факторів (ультрафіолет, кислоти, луги та ін.). Напилювання полісечовини, і інших складів на її основі (наприклад, Ворастар), виконується виключно за допомогою обладнання високого тиску. Це дає можливість наносити дуже рівномірний і цілісний шар покриття, заповнюючи при цьому всі мікротріщини. Напилювання дає гарантію якісної гідроізоляції на дуже довгий термін (не менше 10 років).

Дуже правильним рішенням для фундаменту є одночасне застосування пінополіуретану і полісечовини. Як це працює? Зовні на поверхню фундаменту напилюється шар пінополіуретану (зазвичай 5 см). Відразу ж покривається шаром полісечовини (1,5-2мм). Що це дає? По-перше, відмінна теплоізоляція і гідроізоляція. Втрати тепла зведені до мінімуму. По-друге якісна подвійна гідроізоляція фундаменту (пінополіуретан також є гідроізолюючим матеріалом). Після такої обробки Ви можете не переживати за основу (фундамент) свого будинку або будови. Такі одноразові вкладення окупляться вже в перші роки експлуатації будови.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *