УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція даху пінополіуретаном

00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_L

Теплоізоляція даху напилюваним пінополіуретаном захистить вас і конструкцію вашого будинку від впливу негоди і негативних температур.

Дослідження та заміри показують, що основним джерелом або вогнищем тепловтрат в будівлях і спорудах є покрівля (дах будівель і споруд). Розмір їх підбирається до 40%! А це означає, що і витрати на електроенергію, що витрачається на обігрів житлових приміщень можуть досягати космічних розмірів. Теплоізоляція даху пінополіуретаном технічно дуже складна, пов’язана з підвищеним ризиком висотних робіт, завдання. Тим не менш, власники заміських і приватних будинків є замовниками на виконання робіт з утеплення .

464131a32be92db1eb03bd70266fdd38_LПроблема енергозбереження в холодну пору року не нова. Але наша компанія якісно, ​​швидко, гарантовано і за доступними цінами з нею впорається. Сьогодні, у вік інновацій та сучасних технологій, на міжнародний ринок вийшов теплоізоляційний матеріал — пінополіуретан (ППУ). Це принципово нова технологія, вона застосовується для якісної теплоізоляції даху, а так само стін, стель, підлог у житлових приміщеннях. Пінополіуретан широко використовується і у виробничо-промислової індустрії, у фермерських господарствах для теплоізоляції. При використанні технології напилення пінополіуретаном поверхні дахів і фасадів в результаті будівля захищена від зовнішніх згубних впливів навколишнього середовища.

Пінополіуретан вже довів свою ефективність і, на сьогодні, він не має аналогів серед ізолюючих будівельних матеріалів. В силу того, що пінополіуретан володіє унікальною адгезією, швидко сохне, на 100% заповнює всі щілини, тріщини і шорсткості, — його легко наносити за допомогою спеціального обладнання. Дрібні мікроскопічні пухирці, наповнені фреоном, які є основою піни, не пропускають нагріте повітря назовні. Цим і досягається надійна теплоізоляція даху і покрівлі. А рівний монолітний шар, який лягає на поверхню, за рахунок цього дуже легкий, а це важливий фактор для покрівельної конструкції (даху). При утепленні даху зсередини пінополіуретан не вбирає вологу, не горить, не їстівний для гризунів, міцний і довговічний (30-50 років).

Основні переваги пінополіуретану при утепленні даху:
Властивість заповнення всіх порожнеч, дає можливість утеплити навіть м’яку покрівлю.
Властивість влагоотталківанія дозволить покрити плоский дах, і вона буде залишатися сухою, не залежно від кількості випадає опадів.
Властивість міцності на стиск і вигин при утепленні скатної даху ідеально зміцнить конструкцію від повітряних потоків.
Необхідно зауважити, що напилення пінополіуретаном дахів самих різних конструкцій рекомендовано не тільки для новобудов, але і для будинків старої споруди, які потребують теплоізоляції. Обробка пінополіуретаном не вимагає додаткового монтажу або демонтажу покрівельної конструкції, не вимагає установки гідроізоляції і систем пожежної безпеки.

Теплоізоляція даху ППУ є одним з напрямків нашої команди. Наші співробітники кваліфіковано виконають роботу в обумовлені терміни за доступною ціною і в зручний для Вас час. Телефонуйте. Ми раді нести тепло і затишок у Ваш будинок.

 

Об

Настоящие дипломы бакалавра Почеп. Бланк http://gsdiploms.com/ диплома специалиста Сходня. Тем не менее, они хорошо платят и являются отличным способом получить место в медицинской профессии. Станьте семейным вра

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *