УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення горища пінополіуретаном

88f135a483ef01fac8d7b920488085e4_L

Горищне приміщення накопичує в собі тепле повітря. Адже за законом фізики тепле повітря легше холодного і спрямовується вгору під склепіння даху. І якщо йому не створити перешкоду, то він так і відлетить назовні. За статистикою, тепловтрати через дах досягають до 40% !. Уявляєте скільки грошей, витрачених на опалення, може полетіти в трубу?

Безумовно, що сучасні технології враховують цей факт, і сьогодні придумали спосіб уберегти тепло — це напилення пінополіуретану на покрівельні конструкції і горищні приміщення, з модною назвою «мансарда». Утеплення горища і даху — необхідний захід для того, щоб у Вашому будинку панував затишок і комфорт.

9ded0288e863fbe79d863f606cb05c21_LЗупинимося докладніше, що ж таке пінополіуретан (ППУ)?

Це унікальний матеріал, що відноситься до групи газонаповнених пластмас. Його складають два компоненти: поліол і поліізоціанат, які вступаючи в реакцію з повітрям перетворюються на піноподібну рідину, що складається з безлічі мікроскопічних бульбашок, наповнених фреоном. Багато хто знає, що фреон активно використовується у легкій і харчовій промисловості, зокрема у виробництві холодильного обладнання. За рахунок цього пінополіуретан володіє дуже легкою масою. При утепленні горища пінополіуретаном ППУ ви отримуєте тепле, сухе і захищене приміщення.

Основні властивості пінополіуретану:

легкість (про неї було згадано вище);
низька теплопровідність;
шумонепроніцаємость;
влагонепроницаемость;
екологічна чистота компонентів;
високий ступінь адгезії;
стійкість до температурних перепадів;
міцність;
довговічність;

Утеплення горища пінополіуретаном, як це робиться? 

Ви телефонуєте нам в компанію і робите замовлення. Наші співробітники дадуть Вам на всі Ваші питання, що стосуються теплоізоляції покрівлі. У обумовлені терміни якісно і гарантовано виконується напилювання пінополіуретану на оброблювану поверхню. На наступний день Ви можете вже приступити до подальшої обробки приміщення. Як бачите, все легко і просто. Ви залишитеся задоволені нашими цінами на утеплення даху. Ми раді нести тепло у Ваш будинок.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *