УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення даху зсередини пінополіуретаном ППУ

a42a2aa6c7440291c38ba9adc5892a56_L

Проводити утеплення даху зсередини пінополіуретаном для збереження тепла і підтримки оптимального мікроклімату основний напрямок нашої команди .

Через погано утеплену покрівлю з приміщення на вулицю може йти до третини тепла. Саме тому ми впевнені, що зайвий раз доводити важливість теплоізоляції даху не потрібно. Крім того, захист від перепадів температур дозволяє уникнути утворення конденсату на кроквяної системі, а значить, продовжити термін її служби.

Роботи з утеплення даху проводяться зсередини або ззовні. У цивільному будівництві більшою мірою поширена перша технологія. Утеплення проводиться на скатних покрівлях всіх типів. Традиційно для цього застосовуються різні рулонні або плитні матеріали, давно себе зарекомендували. З монтажем справляються навіть не дуже досвідчені і кваліфіковані робітники.

Тим часом у США і Європі час мінераловатних плит вже давно скінчилося. Утеплення даху зсередини — справа клопітка і довгий. При неможливості утеплення даху з зовнішньої сторони будівлі краще вибрати пінополіуретан — дихаючий, екологічно безпечний, стійкий до вогню і воді полімер номер один у світі. У нашій країні цей тип теплозахисту з’явився недавно і застосовується переважно на промислових будівлях. Однак зараз його використовують і приватні замовники для утеплення покрівлі зсередини житлових будинків і підсобних будівель. Ми впевнені, що в майбутньому і в нашій країні ППУ стане застосовуватися повсюдно, оскільки він за більшістю характеристик перевершує всі наявні на сьогоднішній день аналоги — як полімерні, так і мінераловатні.

uteplenie_kryshi_iznutri_ppu2Чому ми рекомендуємо використовувати пінополіуретан для утеплення?
Якщо говорити коротко, напилення ППУ на сьогоднішній день — кращий варіант для утеплення горища за всіма характеристиками. Єдиний його відносний недолік — це горючість полімеру, але це нівелює використання спеціальних присадок, які забезпечують самозагасання утеплювача в разі його займання. До переваг застосування напилюваного поліуретану при утепленні даху зсередини можна віднести наступне:
1. На сьогоднішній день це найефективніший утеплювач, який можна застосовувати на даху. Він захищає від холоду в кілька разів краще дерева і в три рази краще навіть найсучасніших і якісніших плит з мінеральної вати.

2. Високі показники теплозахисту дозволяють наносити ППУ тонким шаром (всього у кілька сантиметрів), завдяки чому економиться простір під покрівлею. Особливо важливо це для мансард, але й на горищних приміщеннях, де не передбачаються житлові кімнати, зайві сантиметри висоти не завадять.

3. У спіненого поліуретану є властивість, яка особливо важливо при утепленні даху зсередини, — він не боїться води і може виступати в якості своєрідного герметика для швів. Зокрема, його рекомендують наносити на стики між покрівельними листами з внутрішньої сторони. Це дозволить не тільки знизити тепловтрати, але і уникнути утворення конденсату і просочування вологи.

4. Наносити ППУ можна практично на будь-яку основу, головне, щоб вона не була вологою або брудною. Він відмінно зчіплюється з будь-яким покрівельним покриттям: металом, шифером, деревом, пластиком. Завдяки тому, що застигає матеріал дуже швидко, не виникає проблем з його напиленням навіть на горизонтально розташовані поверхні і скати з внутрішньої сторони.

5. Роботи з утеплення даху пінополіуретаном можна завершити за одну зміну. Для обробки ППУ п’ятисот квадратних метрів покрівлі досвідченому майстрові потрібно всього один робочий день. Так що якщо ви поспішаєте, то сміливо вбирайте цей спосіб теплоізоляції.

6. Нарешті, цей синтетичний матеріал дуже довго служить. У цьому він схожий з мінеральною ватою. У ньому не заводяться паразити і бактерії, його не гризуть миші. Протягом мінімум п’ятдесяти років він буде зберігати свої теплоізоляційні властивості без ремонту та оновлення.
uteplenie_kryshi_iznutri_ppu3Традиційно напилення ППУ проводиться на великих промислових об’єктах (наприклад, на складах). Проте останнім часом із зростанням популярності в нашій країні цієї методики все частіше можна побачити пінополіуретан на покрівлях житлових будинків. Наша компанія  спеціалізується на утепленні даху зсередини пінополіуретаном методом напилення. Ми гідно оцінили цей продукт і зрозуміли, що за ним майбутнє. Щоб докладніше дізнатися про утеплення покрівлі і замовити її монтаж на вашій даху, ви можете звернутися до нас. Пам’ятайте: ППУ-ізоляція буде працювати ефективно, якщо нанесена правильно. Без спеціального обладнання, професійних знань і досвіду роботи з  утеплювачами працювати не вийде. Саме тому так мало будівельних бригад пропонують подібну послугу. Ми ж спеціалізуємося саме на спінених напилюваних матеріалах і можемо гарантувати високу якість своєї роботи.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *