УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція покрівлі пінополіуретаном ППУ

9ded0288e863fbe79d863f606cb05c21_L

Важливим питанням при будівництві або ремонті є теплоізоляція покрівлі. Якісно виконані роботи з утеплення створять надійний захист від негоди.

Роботи з теплоізоляції будинку проводяться для вирішення декількох завдань. Перша і основна це збереження енергоресурсів при обігріві будинку взимку, а також підтримання комфортного мікроклімату в приміщеннях. Добре виконане утеплення покрівлі перешкоджає появі криги і бурульок. При монтажі ізолятора слід вибрати матеріал з хорошою шумоізоляцією. Для відповідності все цим вимогам потрібно правильно вибрати матеріал.

teploizoljacija_krovli_ppu2Який матеріал вибрати для проведення робіт з утеплення покрівлі.
Профіль нашої компанії це утеплення різних об’єктів і житлових будинків. Співробітники нашої компанії рекомендую використовувати Напилювана теплоізоляцію пінополіуретан. При використанні цього матеріалу ви отримуєте якісний результат. Розглянемо переваги пінополіуретану в порівнянні з традиційними ізоляторами.

Напилюваний ППУ має мінімальний коефіцієнт теплопровідності. Ця умова дозволяє наносити шар у декілька разів тонше без шкоди якості. Товщина в 50 мм. відповідає 120 мм. мінеральної вати по своїх теплотехнічних характеристиках.

Пінополіуретан наноситися на поверхню покрівлі методом напилення за допомогою спеціального обладнання. Двокомпонентний склад подається під тиск і потрапляє на поверхню в рідкому вигляді. Через кілька секунд він збільшується в об’ємі в десятки разів. Надійна адгезія (прилипання) дозволяє досить міцно триматися на підставі. При збільшенні ппу заповнює всі щілини і порожнечі не залишаючи шансів тепла вийти назовні.
При теплоізоляції покрівлі пінополіуретаном поверхня виходить рівною і монолітної без швів і стиків. На всі матеріали є екологічні та пожежні сертифікати відповідності. При виборі напилюваного пінополіуретану в якості утеплювача для даху ви залишитеся задоволені результатом.

teploizoljacija_krovli_ppu3Виконання робіт з нанесення теплоізоляції.
Існує кілька видів пінополіуретану застосовуваного в будівництві. ППУ щільністю 32-40 кг / м3 з закритопорістой структурою виконує функції теплоізоляції і додатково гідроізоляції. Цей матеріал не пропускає вологу і не руйнується при перепадах температури. Продовжує надійно служити довгі роки. ППУ щільністю 9-14 кг / м3 застосовується при утепленні даху зсередини і є паропроникним матеріалом. Якщо встановлена ​​добра гідроізоляція, даний матеріал послужить не тільки надійним теплоізолятором, але й звукоизолятором. При виборі матеріалу потрібно індивідуально підходити до кожного об’єкту.

Напилювана теплоізоляція застосовується для різних видів покрівлі. При утепленні скатної покрівлі матеріал, як правило, наноситься зсередини. ППУ при цьому виді застосовується як жорсткий, так і м’який. Так само можливе нанесення двох матеріалів, це дозволить виконати утеплення і звукоізоляція. При теплоізоляції плоскої покрівлі використовується матеріал із закритою структурою, і наноситися зовні. Поверхня шару виходить рівною і монолітною. Так як поверхня ППУ чутлива до впливу прямих сонячних променів, шар покривають гідроізоляційним складом (полісечовини).
Теплоізоляція покрівлі, теплоізоляція плоскої покрівлі, теплоізоляція крівлі пінополіуретаном
Для виробництва робіт з теплоізоляції покрівлі вашого будинку вам досить зробити замовлення в нашій компанії. По телефону ми проконсультуємо з усіх питань утеплення.  Після узгодження ціни на утеплення даху, матеріалу і часу ми переступаємо до виконання робіт. Наші співробітники якісно виконають послуги з утеплення вашого будинку.

Телефонуйте і замовляйте утеплення.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *