УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Як утеплити дах пінополіуретаном

kak_uteplit_kryshu2

Теплоізоляція даху та інших огороджувальних та несучих конструкцій будівлі пінополіуретаном забезпечить значне зниження рівня тепловтрат в ньому, отже, зроблять приміщення будинку затишними і приємними для життя або роботи. Сьогодні в моді економне споживання енергії на обігрів житла, офісів та інших об’єктів народного користування.

Забезпечити енергозберігаючу і ефективну теплоізоляцію даху без зведення каркаса, складних підготовчих заходів і додаткового кріплення здатний тільки ППУ, що володіє цілим комплексом важливих для утеплювача технічних характеристик.

464131a32be92db1eb03bd70266fdd38_LЗупинимося на основних з них. Це:

найнижчий коефіцієнт теплопровідності в порівнянні з аналогами,
невисока щільність, избавляющая несучі конструкції і фундамент будови від додаткового навантаження,
показова ступінь адгезії практично до будь будівельним і оздоблювальним матеріалами: бетону, цеглі, дереву, цементу, папері та ін. завдяки чому забезпечується неймовірна міцність і довговічність теплоізоляційної системи
технологічна монолітність і бесшовность без стиків, що гарантує надійну термостійкість покриття, виключає виникнення протягів, вогкості, «містків холоду» в майбутньому,
виняткова вологостійкість, забезпечує стабільну сухість приміщень будинку,
якісна тепло-, паро-, гідро-, термо- та шумоізоляція в одному компактному і легкому по вазі шарі напилюваного ППУ,
статичність і збереження властивостей матеріалу, не схильну до гниття, не піддається впливу кислотно-лужних засобів і зовнішнього середовища незалежно від строків та умов експлуатації,
екологічна чистота, нетоксичність, пожежостійкість — вирішальний фактор на користь використання ППУ в житлових приміщеннях і громадських установах,
непривабливість для цвілі, грибків і гризунів,
легкість і швидкість монтажу.

Цей перелік можна було б продовжити, але і перераховані властивості в комплексі свідчать про актуальність і цінності пінополіуретану в якості теплоізолятора даху та інших зон будівель.
Наші досвідчені фахівці працюють виключно з якісними сертифікованими матеріалами, надійним обладнанням, розташовують величезним особистим досвідом у сфері проведення теплоізоляції одиничних приватних і максимально масштабних об’єктів державного значення. У нашому портфоліо ви побачите ту малу частину наших робіт, яку ми вважаємо показовою і корисною для вас з інформаційної точки зору.

Утеплення даху — найбільш трудомісткий процес в порівнянні з пристроєм теплоізоляції інших зон будинку, що вимагає високого професіоналізму і відповідальності. Тут важлива кожна деталь, починаючи від температурного режиму в приміщеннях до кута нахилу інструменту в руках майстра. Тільки професіонали здатні утеплити дах, в точності дотримуючись усіх вимог технології, забезпечуючи якість і довговічність теплоізоляції.

Ми готові взяти на себе всі заходи з утеплення даху з різних будівельних матеріалів згідно з ГОСТом і санепідеміологічними вимогами. Ми дивимося на ваші потреби вашими очима, дорогі гості. У цьому криється секрет нашої популярності і вашого до нас довіри. Наші ціни на послуги є лояльними і виправданими, вони не розраховані на оплату посередницьких і зайвих послуг. Працюючи з вами безпосередньо, ми готові в будь-який момент надати вам прозору інформацію, що стосується процесу утеплення об’єкта.

Телефонуйте нам та оцініть справжнє тепло, подароване майстрами.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *