УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплювач для даху пінополіуретан

211fb1d06f9479a7650fc3bb47b93c8b_L

Будучи важливим елементом будь-якої будови, дах вимагає утеплення, адже саме через неї втрачається багато тепла. Вирішити проблему енергозбереження можна за допомогою утеплювача для покрівлі, який повинен вибиратися дуже ретельно. Важливо, щоб дах після утеплення не відчувала сильні навантаження, інакше це може призвести до подальшого руйнування конструкції.

Сьогодні існує величезна кількість матеріалів, використовуваних для утеплення, проте все більше людей віддають перевагу пінополіуретану. Адже такий утеплювач для даху цілком заслужено можна назвати матеріалом нового покоління, оскільки він може впоратися з безліччю завдань. Використання пінополіуретану дозволяє заощадити не тільки час, а й кошти, адже в ньому відмінно поєднуються якості паро-, тепло- і гідроізоляції. Чого не можна сказати про інші утеплювачах.

Переваги пінополіуретану

Високій попит на цей перспективний утеплювач пояснюється його перевагами:

Легкість матеріалу. Це дозволяє уникнути додаткових навантажень на покрівлю.
Повна герметичність даху. Склад наноситься на поверхню шляхом розпилення під тиском, що забезпечує рівномірність шару. Такий спосіб нанесення дозволяє якісно обробити складні за формою конструкції, закриваючи всі стики.
Швидкість виконання робіт. Утеплення покрівлі ППУ виконується протягом одного дня.
Чудова звукоізоляція. Такий утеплювач для даху має звукоізоляційні властивостями і поглинає зовнішні шуми.
Безпека. У складі матеріалу відсутні токсичні речовини і він не схильний до горіння.
Висока адгезія. Це забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею і захист покрівлі від негативного впливу зовнішніх факторів.
Довговічність. Серед решти утеплювачів пінополіуретан має найтриваліший термін експлуатації (до 50 років).

uteplitel_dlja_kryshi2Що собою являє пінополіуретан (ППУ)

ППУ — це газо пластмаса, в основі якої лежить полімер (поліуретан). Його унікальні властивості обумовлені тим, що він має комірчасту пінисту структуру і в ньому великий вміст газоподібного речовини. Він характеризується високою зносостійкістю, не схильний до деформації і може використовуватися в будь-яких кліматичних умовах. Це універсальний і ефективний матеріал, що використовується для утеплення об’єктів різного призначення.

Особливості утеплення ППУ
Будучи економічно і функціонально вигідним, такий утеплювач для даху не вимагає попереднього вирівнювання поверхонь, стяжки і мембрани для гідро- і пароізоляції. На відміну від решти матеріалів він не потребує додаткової фіксації, оскільки надійно зчіплюється з будь-якою основою.

В процесі нанесення утворюється безшовний килим теплоізоляції, що виключає утворення містків холоду по всьому перекриттю. Завдяки використанню ППУ можна зменшити шар утеплювача, але зберегти при цьому всі теплотехнічні показники. До того ж, пінополіуретан дуже швидко застигає і твердне, що дає можливість практично відразу приступати до опоряджувальних робіт.

uteplitel_dlja_kryshi3Утеплення покрівлі ППУ дозволяє:

знизити витрати на обігрів;
ліквідувати втрати тепла;
виключити конденсат, що призводить до появи плісняви ​​та грибка;
підвищити звукоізоляцію та ін.
Професійний підхід — гарантія якості

У своїй роботі ми використовуємо сучасне обладнання і технології, а наші майстри володіють багаторічним досвідом роботи і знають всі нюанси утеплення ППУ. Використання методу напилення дозволяє нам проводити роботи під будь-яким кутом нахилу, тому ми можемо утеплити покрівлю будь-якого об’єкта.
З урахуванням особливостей покрівлі фахівці нашої компанії підберуть матеріал необхідної щільності і розрахують товщину шару, який буде оптимально для неї підходити.

Ми пропонуємо свої послуги по самій демократичній вартості, при цьому якість виконаної роботи завжди на висоті. Якщо вам потрібно облаштувати теплоізоляцію даху, то ми допоможемо в цьому! Для цього вам потрібно лише зв’язатися з нами, а всі турботи по утепленню даху ми візьмемо на себе!

Довіряючи цю справу професіоналам, ви можете бути впевнені в правильності виконання утеплення покрівлі, що є гарантією комфорту, енергоефективності та довговічності будинку!

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *