УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення даху поліуретаном

d48ed900e79fa9547169c26138b4cd8d_L

 Утеплення даху поліуретаном, утеплення даху, утеплення пінополіуретаном Утеплення даху поліуретаном
Для вирішення проблеми з енергозбереження будинку буде потрібно провести утеплення даху при цьому рекомендується використовувати метод напилення пінополіуретану. За оцінками фахівців, через покрівельної конструкції (даху) витік тепла з будинку може сягати від 10 до 30%. Але не в показниках суть, якщо покрівля втрачає тепло енергію, то це негативно позначиться на всьому споруді.

Перед тим як приступити до розгляду пінополіуретану в якості утеплювача, спочатку розглянемо причини витоку тепла. Зі шкільної парти всім давно відомо, що тепле повітря значно легше ніж холодний і завжди спрямовується вгору. Якщо цьому не поставити перепону у вигляді теплоізолюючого шару, то виникає втрата тепла. У підсумку в будівлі стає прохолодно, у Вас виникає вибір або збільшувати витрати на комунальні послуги та електроенергію для обігріву, або залишатися і терпіти низьку температуру в приміщенні.

uteplenie_derevjannoj_kryshi4Що ви отримуєте при використанні пінополіуретану (ППУ)?
По-перше, за рахунок появи монолітного теплоізоляційного шару буде знижена витік теплого повітря. Повітряний потік при зіткненні з монолітним шаром не просочиться назовні. Таким чином, тепло зберігається всередині будинку, мікроклімат у приміщенні нормалізується. Деяким чином утеплення даху пінополіуретаном (ППУ) продовжить довговічність конструкції покрівлі.

При виконанні робіт з напилювання пінополіуретану з’являється монолітний шар, який захищає будинок від вологи і конденсату. Після закінчення робіт з утеплення даху пінополіуретаном (ППУ) конструкція, стає міцнішим.

 

Переваги при теплоізоляції пінополіуретаном.

Пінополіуретан можна наносити на будь-яку поверхню.

Найнижчий коефіцієнт теплопровідності у порівнянні з аналогічними утеплювачами.

Немає необхідності в проведенні підготовчих робіт.

Відмінна адгезія майже до всіх відомих будівельним матеріалам.

Можливість обробляти поверхні будь-якої складності (вигини, кути, нерівності і т.п.)

Повне усунення дефектів на поверхні (після обробки поверхня стає гладкою без щілин і тріщин).

Економія часу.

Відсутність конденсату і появи бурульок у зимову пору року.

Утеплення даху пінополіуретаном — нова технологія на будівельному ринку, але з кожним роком все більш набирає популярність. Якщо Ви зацікавлені в утепленні покрівлі або мансарди дзвоніть. Наші консультанти відповідять на всі Ваші запитання з утеплення горища або мансарди. Виїзд на об’єкт для вимірів безкоштовний. Після укладення договору в найкоротші терміни і в зручний для Вас час наші фахівці виконають роботу якісно і гарантовано. Ми раді нести Вам

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *