УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення горища — вибір оптимальної технології

d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_L

Правильно організувавши утеплення горища, можна не тільки домогтися теплоти в будинку, а й організувати додаткове приміщення. Чи треба говорити про важливість теплоізоляції даху. Якщо ця проблема не буде вчасно вирішена, то вся система опалення будинку буде працювати в холосту і обігрівати навколишнє будинок простір.

Який же матеріал вибрати для утеплення горищного приміщення? Сьогодні на ринку існує величезна кількість теплоізоляційних матеріалів, які можна використовувати для утеплення горища. Кожен має свої плюси і мінуси. Але найефективнішим, на думку компанії «Tissol», буде Напилювана теплоізоляція пінополіуретан.

uteplenie_derevjannoj_kryshi5Переваг утеплення ППУ безліч:
універсальність — він може бути нанесений на будь-які поверхні, що підлягають утепленню
відмінно заповнює всі порожнини і нерівності, утворюючи ідеально рівний шар
швидко схоплюється, перетворюючись в щільну масу, яка саме по собі має жорсткість і одночасно легкість, що особливо важливо при утепленні горища пінополіуретаном
не пропускає вологу, не схильний до утворення цвілі
є дуже легким і при укладанні його в декілька шарів деформує елементи горищного перекриття
є пожаростойкостью, абсолютно негорючим і здатний у разі спалаху не дати поширитися вогню
не приваблює різних гризунів та інших паразитів
зберігає свої властивості при постійних змінах температури

Немає сенсу проводити теплоізоляцію покрівлі власними силами, тому що ризик помилитися досить великий. А в такому важливому питанні, як збереження тепла в будинку ніяких похибок бути не повинно. Саме тому для того, щоб провести якісне утеплення горища поліуретаном необхідно звернутися до фахівців нашої  компанії. Великий досвід роботи, якісні матеріали та сучасне обладнання дозволять провести горищне утеплення на найвищому якісному рівні. Наша команда проводить безкоштовні телефонні консультації, Якість робіт гарантована.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *