УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення даху будинку пінополіуретаном ППУ

ada9a09acea936d776a6f55c82778c43_L

Утеплення даху будинку пінополіуретаном на сьогоднішній день — найнадійніший метод захисту будинку від несприятливого впливу зовнішнього середовища.

На покрівлю будинку припадає значна частина опадів, температурних перепадів, впливу вітру, морозу і відкритого сонця. Від якості теплоізоляції залежить довговічність і надійність будинку, безпеку і комфорт його мешканців.

Фахівці нашої компанії рекомендують для утеплення даху будинку застосовувати пінополіуретан. Матеріал, що забезпечує комплекс переваг для користувача в порівнянні з іншими методами теплоізоляції.

Теплоізоляція даху пінополіуретаном
До 35% тепла будівель йде через дах. Грамотний монтаж гідро- і теплоізоляції покрівлі ППУ дозволяє істотно підвищити енергоефективність і термін експлуатації споруди в цілому. При здійсненні теплоізоляційних заходів для скатної покрівлі з’являється можливість розширити житловий простір шляхом влаштування мансарди.

На відміну від багатошарового монтажу покрівлі, рівнями якого є гідроізоляція, теплоізоляція, пароізоляція и відображає шар, утеплення даху будинку пінополіуретаном значно знижує трудовитрати і спрощує процес, забезпечує якісну ізоляцію в усіх напрямках.

uteplenie_krishi2Характеристики пінополіуретану
Пінополіуретан — це напилюваний полімер, що дозволяє отримати рівномірне монолітне покриття. Термін експлуатації матеріалу перевищує 35 років. Мінімального шару пінополіуретану достатньо для того, щоб забезпечити якісне утеплення даху зсередини. ППУ є єдиним універсальним матеріалом, совмещающим в собі якості пароізоляційного, гідроізоляційного і теплоізоляційного шарів в одному.

Низький коефіцієнт теплопровідності пінополіуретану дозволяє досягати стійкого ефекту при нанесенні тонкого теплоізоляційного шару ППУ, товщина якого більш ніж в 2,5 рази менше, ніж у інших теплоізоляторів. Утеплення даху будинку ппу забезпечує оптимальні показники теплоізоляції і звукоізоляції. Сприяє створенню комфортного мікроклімату всередині приміщень будинку. Надійність і щільність ППУ забезпечують теплоізоляції стійкість до значних навантажень без втрати своїх експлуатаційних характеристик.

 

uteplenie_krishi3Універсальність пінополіуретану
Пінополіуретан застосовують як для внутрішнього, так і для зовнішнього утеплення горища. Енергозберігаюче покриття при зовнішньому утепленні покрівлі потребує додаткового захисту від прямого впливу сонячних променів. Забезпечується такий захист утепленню даху будинку за допомогою покриття пінополіуретану рідкою гумою або фасадними фарбами.

При напиленні пенополиуретанового шару важливо враховувати навантаження, які повинна витримувати покрівля. Для будинків і споруд, розташованих в областях з великим середньорічною кількістю опадів, рекомендується використовувати ППУ підвищеної щільності. Пінополіуретан гарантує абсолютну герметизацію примикань, яку не можуть забезпечити класичні теплоізоляційні матеріали.

Фахівці нашої компанії проконсультують вас з усіх питань пов’язаних з утепленням покрівлі або теплоізоляції мансарди пінополіуретаном. Будемо раді бачити вас в числі наших клієнтів.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *