УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Гідроізоляція

2

Полісечовина (поліурія) — полімер, який є одним з найбільш довговічних і зносостійких покриттів в даний час. Термін служби такого покриття може перевищувати 20 років, завдяки своїм якостям.
 
Її можна наносити навіть на внутрішню частину кузова самоскидів, на стільки це зносостійкий матеріал, завдяки своїм унікальним властивостям:
 
— Полімеризація відбувається приблизно за 15-20 секунд;
 
— Цей матеріал можна наносити на поверхню при дуже високій вологості і достатньо низькій температурі, що робить його більш ефективним ніж пінополіуретан;
 
Така гідроізоляція широко застосовується в різних галузях промисловості і будівництва. Таке покриття дуже стійке до зовнішніх впливів. Застосовна в будь-якому вигляді будівництва — як в промисловому будівництві, так і цивільному. При використанні разом з пінополіуретаном, може досягати дуже хороших результатів, поєднуючи відмінну теплоізоляцію і гідроізоляцію. Для захисту металоконструкцій від корозії та пошкоджень (мости, опори, причали та ін.) Дуже часто застосовують полиурию.
 
1Застосовують гідроізоляцію пінополіуретаном і полісечовини:
 
— Найчастіше для гідроізоляції покрівлі (даху). Перед початком робіт обов’язково вивчається стан даху і матеріал, з якого вона виготовлена. І тільки потім визначають метод напилення і його товщину .;
 
Гідроізоляція даху великого об’єкту Гідроізоляція покрівлі житлового об’єкта
 
— Для захисту бетонних підстав будівель і споруд завжди проводиться гідроізоляція фундаменту. При цьому бетон надійно захищається від хімічних сполук на водній основі, а так само від цвілі і грибкових утворень.
 
— При гідроізоляції підвалів необхідна для запобігання попадання води або грунтових вод. Зберігає хороший мікроклімат. Покращує утеплення і запобігає потраплянню вогкості в житлові приміщення.
 
— При гідроізоляції трубопроводів, захищає труби від корозії. При цьому запобігає окисленню. Збільшує термін служби трубопроводів до капітального ремонту. Заощаджує кошти на їх експлуатацію.
 
— Для гідроізоляції басейнів. Необхідною умовою при будівництві басейнів є тільки якісна гідроізоляція. Вона забезпечує максимально довгий термін служби басейну. Не дає воді просочуватися в грунт. Це перешкоджає корозії основи цієї споруди і як наслідок подальших деформацій і осідань.
 
— При гідроізоляції цистерн і ємностей, дуже сильно, запобігає корозії металу. Захищає від локальних протечек і збільшує термін служби ємності.
 
— Для обробки палуб і трюмів судів. Покривши полісечовини палубу або трюм судна, можна надовго забути про поточний ремонт. Це дуже стійкий полімер до стирання і впливу різних хімікатів. Також, це допоможе позбавитися від будь-яких протікань в сполучних швах.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *