УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Гідроізоляція підлоги — необхідний захід

Без-имени-1

Запорукою будь-якого якісного будівництва є гідроізоляція фундаменту, підлоги і стін. Тільки гідроізоляція, в поєднанні з іншими чинниками, може гарантувати вам абсолютну надійність і довговічність будівлі.

Невелике процентний вміст вологи завжди присутній в грунті, повітрі, а так само, в атмосферних опадах. Гідроізоляція допоможе вам уникнути проникнення води і зберегти комфорт приміщення. Темою нашого міркування є гідроізоляція підлоги. Вона необхідна для захисту бетонних і дерев’яних підлог від цвілі і руйнування.

Існує п’ять видів гідроізоляції, розповімо про кожного персонально.

Найбільш поширений, доступний і не витратний вид — фарбувальна гідроізоляція. Використовувані матеріали — бітумні і полімерні лаки, доступні в застосуванні будь-якій людині. Для забезпечення гідроізоляції, нанесіть на оброблювану поверхню лаки в кілька шарів. Варто пам’ятати, що термін служби подібної захисту не такий довгий, всього 5-6 років. По закінченню встановленого часу, оброблена поверхня покривається тріщинами і втрачає гідроізоляційні властивості.

Наступний вид — обклеєна гідроізоляція. На поверхню наноситься багатошаровий гідроізоляційний килим бітумних, полімерних або полімерно-бітумних матеріалів. Наклеювання відбувається при високих температурах.

Більшість фахівців вважають за краще литу гідроізоляцію. Сенс даного виду — в двошаровою заливанні розчинів і мастик поверхні підлоги, в результаті якої утворюється 20-30 сантиметровий водонепроникний шар.

Ще один вид — засипна гідроізоляція. Проводитися шляхом заповнення водонепроникних порожнин спеціальними сипучими матеріалами.

І останній вид — просочувальна гідроізоляція. Сенс її в просочуванні оброблюваної поверхні бітумом і полімерними лаками. Технологій і матеріалів — безліч. Виберіть відповідні відповідно до вашим конкретним випадком.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *