УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Види напилюваної теплоізоляції

d61d44254608dd06ccdd2ff02982d14d_L

Розглянемо види напилюваної теплоізоляції (пінополіуретан) для правильної і надійної теплоізоляції будівель.

Зони застосування напилюваної теплоізоляції
Утеплення пінополіуретаном в даний час є найефективнішим, технологічним і перспективним напрямком теплоізоляції об’єктів.

Напилюваний ППУ застосовується для утеплення фундаменту, фасадів, підвалів, стін приміщень, як зовні, так і всередині, підлог, дахів і покрівель, міжповерхових і горищних перекриттів цивільних і промислових будівель з цегли, залізобетону, бетону, металу і будь-яких інших будівельних матеріалів.

Залежно від зони застосування в будові шару теплоізоляції з пінополіуретану його товщина варіюється для отримання максимального ефекту і забезпечення надійності будинку. Для досягнення необхідної товщини теплоізоляції пінополіуретан наноситься в декілька шарів.

Зовнішня теплоізоляція
Зовнішні стіни — поверхню будинку з найбільшою площею, через яку тепло може виходити практично безперешкодно. Відсоток тепловтрат можна скоротити на 30% з використанням пінополіуретану для зовнішньої теплової ізоляції. ППУ розподіляється безпосередньо на очищені від пилу і забруднень стіни без застосування грунтовки. Спеціальне покриття грунтовки наноситься вже на затверділий шар пінополіуретану для поліпшення адгезії з фінальною декоративною штукатуркою. Детальніше про утеплення фасаду.

Рекомендована щільність застосовуваного матеріалу для зовнішньої теплоізоляції ППУ — 35-40 кг / м3 або 55-60 кг / м3 (закрита комірка), що дозволяє додатково зміцнити конструкцію будови, забезпечити надійну термо -, гідро -, вібро -, шумоізоляцію будівлі. Зовнішня теплоізоляція гарантує ідеальний мікроклімат в приміщеннях, без містків холоду при економії часу і бюджету з можливістю подальшого індивідуального дизайну.

Внутрішня теплоізоляція
У випадках, коли утеплити будинок зовні немає можливості з деяких причин, вдаються до внутрішньої теплоізоляції ППУ, іншими словами, до утеплення зовнішніх стін з внутрішньої сторони. Пінополіуретан володіє найнижчим коефіцієнтом теплопровідності з усіх існуючих теплоізоляційних матеріалів, тому займе мінімум внутрішнього простору. Звичайна щільність ППУ для внутрішньої теплоізоляції — 35-40 кг / м3 (закрита комірка) або 9-12 кг / м3 (відкритий осередок). Таким чином, утеплення приміщень пінополіуретаном зсередини додатково підсилює загальну конструкцію, мінімізує відбір внутрішнього простору, забезпечує економію енергоресурсів на обігрів повітря і цих стін. Утеплення стін зсередини забезпечить оптимальну температуру житла в будь-який час року і відмінну шумоізоляцію приміщень.

Теплоізоляція для міжкімнатних перегородок
При монтажі ППУ для утеплення міжкімнатних перегородок використовується ізоляційний герметичний шар щільністю 18-20 кг / м3 (відкритий осередок). Не пропускаючи пил, алергени і неприємні запахи, перешкоджаючи утворенню цвілі і грибка, термоізоляція міжкімнатних стін пінополіуретаном створює в приміщенні ідеальний мікроклімат, забезпечує якісну екологічно чисту теплоізоляцію і шумоізоляцію, що не навантажує конструкцію і забезпечує колосальну енергоефективність. Мінімальний шар утеплення ППУ не применшує квадратуру приміщень, а екологічність, біологічна нейтральність і пожежна безпека матеріалу перетворюють його в самий затребуваний варіант тепло- і шумоізоляції стін будь-якої структури.

Теплоізоляція та шумоізоляція для міжповерхових перекриттів
При утепленні міжповерхових перекриттів рекомендована щільність теплоізоляційного шару — 9-12 кг / м3 (відкритий осередок). Герметичний шар пінополіуретану не ускладнює несучі конструкції будинку, забезпечуючи його власникам енергозбереження та економію бюджету, оптимальне вирішення проблеми тепловтрат, шумового дискомфорту, постійних ремонтів та обробки спецскладом поверхонь.

Теплоізоляція ППУ призначена для ізоляції підлог, стін, дахів, міжповерхових перекриттів, перегородок різної конфігурації, з будь-яких матеріалів. Монтаж пенополиуретанового теплоізоляційного шару забезпечить ефективну і якісну захист будинку від теплових втрат і від шумового забруднення. ППУ володіє безліччю переваг, за всіма показниками вигідно відрізняється від традиційних, що втрачають своє значення матеріалів для утеплення.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *