УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Сфери застосування напилюваного пінополіуретану

94d43e327d9303539cb1e2aac7032668_L

063ee9aeb9f60efa02823e51450f82ce_LВ останні роки все більш затребуваним з теплоізоляційних матеріалів, що застосовуються в будівництві, стає екологічний пінополіуретан. Висока технологічність пінополіуретану визначає області застосування матеріалу: будь-які об’єкти, що вимагають надійної теплоізоляції.

Утеплення пінополіуретаном будинків (стін, даху, підлоги)
ППУ вигідно застосовувати для утеплення покрівлі, промерзають стін, холодних підлог, дверних і віконних прорізів (як з внутрішнього, так і з зовнішньої сторін) в якості матеріалу з найвищими теплоізоляційними характеристиками. Ідеальна та довгострокова адгезія пінополіуретану до будь будівельним матеріалам дозволяє обходитися без кріпильних елементів при виконанні робіт. При використанні теплоізоляції пінополіуретаном втрати тепла можна скоротити на 90%.

Теплоізоляційний ППУ досить швидко твердне і його можна відразу штукатурити. Процес нанесення напилюваного пінополіуретану вкрай економічний і не вимагає допоміжних пристроїв. При здійсненні внутрішнього способу теплоізоляції пінополіуретан наноситься тонким шаром, тому товщина теплоізоляційного покриття абсолютно не применшує житлову площу приміщення.

Утеплення господарських будівель (бань, гаражів, побутівок)
У монтажі теплоізоляції різних громадських споруд (бань, гаражів, побутівок) використання ППУ є переважним і набирають популярність методом утеплення. Він наочно показує комплекс вигод від застосування: немає необхідності кріплень при установці утеплювача, використання гідроізоляції; забезпечення монолітного і безшовного утеплення без зазорів і стиків, що витримує високі теплові навантаження. Ефективний термін служби такого теплоізоляційного шару становить 40- 60 років без шкоди для здоров’я людини на будь-якому етапі експлуатації.

Утеплення промислових об’єктів (складів, ангарів, виробництв)
Використання ППУ актуально і в промисловому будівництві. Завдяки малій вазі на одиницю площі навантаження пенополиуретанового шару на конструкцію мінімальна. Можливість напилення ППУ на поверхні будь-якої конфігурації дозволяє ефективно теплоізолювати і герметизувати (з обох сторін) металеві, шиферні, черепичні і будь-які інші покрівлі та стіни.

Теплоізоляційний шар наноситься на ангар, поверхні виробничого об’єкта будь-якої геометричної форми і зовні і всередині. Теплоізоляція надійно захищає промислові будівлі, складські модулі, бокси, ангари від протягів. Щільний шар пінополіуретану зміцнює конструкцію ангара чи іншої споруди, зміцнюючи її, збільшує термін експлуатації об’єкта. Універсальна теплоізоляція запобігає появі конденсату, гнильних процесів, грибка, цвілі, паразитів, а також мікроруйнування стін.

Жорсткі ППУ входять до складу сендвіч-панелей, застосовуваних у промисловому і соціальному будівництві швидкомонтованих об’єктів.

Утеплення фургонів, промислових холодильників, нафтопроводів
При утепленні фургонів, холодильних камер, нафтопроводів, резервуарів і теплових мереж населених пунктів необхідний високоякісний утеплювач із закритими порами для зняття проблем пароізоляції. На цю роль сьогодні обраний пінополіуретан, що забезпечує максимально ефективну і довгострокову експлуатацію найважливіших об’єктах енергетичної та нафтогазової промисловості.

Пінополіуретан має безліч переваг, одна з яких: необов’язковість демонтажу вийшовшого з ладу старого теплоізоляційного шару. Виконують напилювання пінополіуретану прямо на стару теплоізоляцію навіть без зупинки холодильника. Економічний ефект від застосування пінополіуретану для термоізоляції фургонів, морозильних і холодильних камер, тепломереж, трубопроводів незаперечний. При використанні ППУ забезпечується мінімальна вартість збереження одиниці тепла в ізольованих просторах.

Наша компанія  пропонує широкий спектр послуг з тепло-, гідро- і шумоізоляції об’єктів будь-якого призначення, співпрацю всім організаціями та фізичними особами в СПБ і області, зацікавленим у застосуванні пінополіуретану в якості ефективного ізоляційного матеріалу. Пропонована нами цінова політика в сукупності з максимумом уваги кожному клієнту забезпечить мінімізацію тепловтрат ваших об’єктів, економічність вашого бізнесу або приватного будівництва, гарантії довговічності утеплення та поліпшення умов життя і праці.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *