УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Шумоізоляція квартири

11

Для жителів міста питання шумоізоляції приміщень стоїть досить гостро. При цьому дана проблема зачіпає і жителів центру, які страждають від звуків жвавих автомобільних магістралей, і власників квартир в новобудовах, де доводиться терпіти постійний звук роботи різного електроінструменту. А  вирішити завдання можна досить простим способом, вам допоможе шумоізоляція квартири пінополіуретаном, який забезпечить не тільки звукоізоляцію, але й ефективне утеплення квартири або будинку.

Як позбавитися від шуму автомагістралі
Ми пропонуємо найбільш ефективний і простий спосіб монтажу системи шумоізоляції, який спільно з установкою сучасних віконних систем дозволить назавжди забути про звуках розташованої поруч автомагістралі. Напилювання ППУ на зовнішню поверхню стіни будинку створить надійну перепону будь-яким, що доноситься зовні звукам. При цьому такий метод звукоізоляції дозволить зберегти внутрішній об’єм приміщення, що важливо в умовах стандартних міських будівель.

Пінополіуретан наноситься безпосередньо на поверхню стіни, при цьому для його кріплення не вимагаються додаткові каркасні конструкції і застосування клеять сумішей. Звукоізоляція на основі ППУ має відмінну адгезію до будь стінових матеріалів, тому покриття здатне практично намертво приклеїтися і до бетону, і до металу, і до інших поверхонь.

Як позбавитися від шуму в новобудові
Якщо причиною набридає шуму є джерела всередині будинку (ремонт, діти на верхніх поверхах, сусіди, любителі гучної музики), то варто зупинитися на комплексній шумоізоляції квартири за допомогою пінополіуретану. При цьому напилення ППУ варто здійснювати, дотримуючись цілого ряду правил.
Вирішити питання можна тільки при монтажі комплексної системи звукоізоляції. Для цього необхідно нанести рівномірний шар пінополіуретану не тільки на поверхню стелі, але і на стіни квартири. При цьому роботи по влаштуванню шумоізоляції необхідно вести в один прийом, це забезпечить отримання безшовного покриття по всіх поверхнях квартири, які здатні передавати звуки різної природи (ударні, вібраційні та інші).

Якщо в будинку (квартирі) вже виконані оздоблювальні роботи (монтаж ГКЛ, дерев’яних панелей), то звукоізоляцію пінополіуретаном можна виконати без демонтажу декоративних покриттів. Для цього ППУ заливається в порожнечі між обшивкою і стіною, конструкції перегородок. Завдяки своїй плинності поліуретанова піна заповнює всі наявні порожнечі і тріщини, що гарантує отримання ефективного шару шумоізоляції.

Завдяки чому забезпечена ефективність звукоізоляції з ППУ
Пінополіуретан має комірчасту структуру, при цьому більшу частину обсягу матеріалу займає звичайний повітря, який сам по собі здатний забезпечити непогану звукоізоляцію квартири або будинку. Крім того, істотно знизити рівень шуму в приміщенні дозволяє те, що 95% осередків ППУ закриті, саме завдяки цьому шумопоглинаючі властивості пінополіуретану істотно зростають.

Пам’ятайте, щоб досягти максимальної звукоізоляції приміщення (особливо якщо пред’являються окремі технічні вимоги по рівню шуму, наприклад, для студій звукозапису), роботи з монтажу шумоізоляції необхідно довіряти тільки професіоналам. В іншому випадку будь-яка помилка призведе до зайвої трати фінансових коштів.

Наша компанія виконує звукоізоляцію квартир і будинків за допомогою напилення ППУ, ми виконуємо роботи  за оптимальними цінами. 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *