УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Переваги утеплення пінополіуретаном

e0a70f72bdae9885bfc32d7cd19a26a1_L

Починаючи приватне або суспільне будівництво, раціонально одночасно із зведенням будівель, конструкцій подбати про створення в них системи комфорту і тепла, розрахованої надовго і що є економічним і розумним вкладенням коштів. За всіма якісними і експлуатаційними показниками серед утеплювачів, актуальних для цегельних, каркасних, дерев’яних будинків сьогодні стабільно лідирує ППУ.

Популярність пінополіуретану в теплоізоляції практично будь-яких об’єктів пояснюється його дивовижними і універсальними властивостями.

Утеплення напиленням пінополіуретану забезпечує показовий підсумок і явні переваги від використання. Серед них:
Висока герметичність стін, даху, підлоги. Це мінімізує витрати на обігрів приміщення і теплову енергію.
Зниження витрат на будівництво будинків завдяки допустимості малої товщини стін.
Довговічна і ідеальна адгезія практично до всіх поверхонь: дерево, цегла, комірчасті бетони, метал, гіпсокартон. Сумісність з будь-фактурою поверхні, як зовні, так і всередині приміщення. Як наслідок цього — відсутність необхідності в кріпильних деталях.
Довговічність. Офіційний термін експлуатації без ремонту при дотриманні технології накладення ППУ досягає 35 років, але час спростувало цей показник, довівши, що це далеко не межа. У силу відсутності хімічних передумов для пошкодження пінополіуретану (95% осередків ППУ — закриті пори, наповнені вуглекислим газом) його термін служби практично необмежений. З плином часу обробка не вимагає профілактики і постійного відновлення.
Отримання безшовного теплогидроїзоляционний рівня з високим показником міцності. Властивість пінополіуретану покривати поверхню будь-якої геометрії в поєднанні з хорошою адгезією дає можливість проектувати і здійснювати теплоізоляцію різних частин будівель: арок, виступів, колон, ніш і т.д.
Зручність застосування. Технологія напилення ППУ не вимагає попередньої підготовки поверхні, як в новому будівництві, так і в ремонтних заходах. Теплоізоляційний шар може бути нанесений на поверхні з будь-яких матеріалів різних форм і конфігурацій.
Екологічна чистота і безпека для здоров’я людини, підтверджені сертифікатами медико-санітарних досліджень. Інгредієнти пінополіуретану виробляються на базі води, ППУ нетоксичний, нешкідливий для навколишнього середовища і людей.
Непривабливість пінополіуретану для гризунів і комах завдяки спеціальній обробці.
Вологостійкість. Використання цього матеріалу виключає появу гнильних явищ, грибка, мікроорганізмів і цвілі, так як він не допускає конденсації водяної пари в стінах приміщень.
Вогнестійкість. ППУ протипожежний допуск класу Г2. Матеріал не підтримує горіння, самозатухающий.

Пінополіуретан володіє прекрасними звукоізоляційними характеристиками, забезпечуючи тишу і комфорт житла, що має особливе значення в будинках, розташованих на інтенсивним дорожніх шосе.
Не створює навантажень на конструкції та матеріали, а підсилює загальну міцність будинку.

Пінополіуретан ідеальний в співвідношенні ціни і якості. Завдяки теплоізоляції ППУ будова сміливо протистоїть будь-яким погодних умов і непередбачених ситуацій, зберігаючи в приміщеннях ідеальний мікроклімат, комфорт і затишок на довгі роки, дозволяючи економити свій бюджет власнику.

Таким чином, пінополіуретан — утеплювач сьогодення і майбутнього, легкий, міцний, недорогий і безпечний гідротеплоізоляціонний матеріал, що дозволяє вирішити проблему поліпшення життєвого середовища в будинку, як мінімум, на час його експлуатаційного терміну.

Об

Discover ways to encourage healthy eating habits in children at GetKidster's Nutrition Tips .

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *