УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Захист пінополіуретану (ППУ)

2

 

На сьогоднішній день самий довговічний і надійний утеплювач це напилюваний пінополіуретан. Пінополіуретан (ППУ) володіє такою кількістю вигідних властивостей і характеристик, що він застосовується для утеплення будь-яких об’єктів: утеплення металевих і бетонних ангарів, утеплення приватних будинків, утеплення басейнів, утеплення ємностей різного призначення, і багато іншого.

Основні плюси цього сучасного утеплювача — це можливість отримувати готовий утеплювач прямо на місці проведення робіт та отримання монолітного безшовного покриття. ППУ наноситься методом розпилення в рідкому вигляді, протягом 3 секунд починається реакція спінювання, а через 20 секунд покриття готове до експлуатації. Такий метод виробництва робіт з утеплення виключає будь містки холоду, всі тріщини і шви повністю герметизуються.

Пінополіуретан можливо використовувати як зовні, так і всередині будівлі, але при утепленні об’єктів зовні ППУ необхідно захистити від попадання ультрафіолетових променів, тому під дією УФ ППУ починає темніти і повільно втрачає свої захисні властивості. Щоб захистити пінополіуретан від УФ, необхідно покрити його захисним шаром матеріалу, що не пропускає УФ промені.

Захист пінополіуретану від ультрофіолетових променів
Існує безліч захисних покриттів, які не пропускають ультрафіолет:

фарби на різних основах (термін служби до 3-х років);
бітумні покриття (термін служби до 5-6 років);
поліуретанові лаки і мастики (15-20 років);
покриття з полісечовини (більше 50 років).

З цього списку можна вибрати будь-яке покриття, і воно підійде для захисту ППУ, але термін служби самого ППУ більше 20 років, тому використовувати менш стійкі матеріали нераціонально.

Фахівці нашої компанії  готові реалізувати найскладніші проекти, досвід нашої роботи дозволяє досягти практично ідеального результату, при цьому зберігаючи прийнятні для споживача ціни на наші послуги. Звертайтеся до нас з будь — яких питань які цікавлять Вас, ми з радістю відповімо на них по телефону, а при необхідності наш фахівець виїде на місце проведення робіт для консультації !

Об

Заказать диплом стоимость Батайск. Во-первых, большинство вузов давно закрыты и вообще непонятно, куда направить запрос на восстановление. Многие уни купил диплом Москва диплом стоимость Батайск. Чтобы восстановить его, вам нужно будет лететь туда, снимать квартиру, копаться в различных архивах и многое другое. Как вы

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *