УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення гаражу пінополіуретаном ППУ

13

Будь-якому автолюбителю не варто розповідати про переваги теплого гаража в умовах нашого клімату. У зимовий період саме правильне утеплення здатне позбавити від проблем з неможливістю запуску двигуна або відмовою електронних систем управління. При цьому не має значення, з якого матеріалу споруда зведена, якісне утеплення гаража зсередини необхідно і металевому, і цегельному гаражу. Найбільш підходящим матеріалом для утеплення вважається пінополіуретан, напилення якого можна виконати всього за один день.

 

8 причин вибору ППУ для утеплення підлоги в гаражі
Для пристрою ефективної теплоізоляції достатньо всього 5-7 см пінополіуретану.
Утеплювач з поліуретанової піни знижує пожежонебезпека гаража, матеріал відноситься до розряду самозатухающих, ППУ не підтримує полум’яного горіння, що важливо для місця зберігання автомобіля.
Утеплення металевого гаража може здійснюватися як зовні, так і зсередини будівлі. Таке рішення забезпечує не тільки гарну теплоізоляцію, але і продовжує життя залізному основи. Справа в тому, що пінополіуретан практично не пропускає вологу, що сприяє зниженню можливості розвитку корозійних процесів.
Утеплення цегляного гаража досить виконати тільки із зовнішнього боку, це дозволить не зменшувати корисну площу будівлі.
Довговічність ППУ досягає 50 і більше років, головне запобігти потраплянню сонячного світла на поверхню застиглого утеплювача.
Пінополіуретан стійкий до агресивних рідин, тому що потрапили на обробку масла і бензин не завдадуть ніякої шкоди.

Можливість виконання утеплення методом заливки ППУ за порожнечі під існуючою обробкою дозволить скоротити обсяги виконуваних робіт. У цьому випадку демонтаж старої обробки не потрібно, закачування матеріалу здійснюється через невеликі технологічні отвори. Такий метод хороший для зовнішнього утеплення гаражів облицьованих цеглою, сайдингом, профлистом.

Внутрішньо утеплення пінополіуретаном можна здійснювати в будь-який час року, для цього достатньо прогріти залізний гараж до температури 5-10 градусів за допомогою звичайних теплових гармат.
Економічна доцільність застосування ППУ при будівництві гаража
Деякі скептики стверджують, що напилення ППУ досить дороге задоволення, що вимагає значних фінансових вкладень, і застосування такої теплоізоляції при будівництві гаражів не виправдано. Так, звичайно ціна пінополіуретану трохи вище вартості мінеральної вати, але детальний аналіз технології утеплення гаража відкриває інші факти, на які скептики намагаються закрити очі.

Термін служби покриття ППУ перевищує 50 років, за цей період утеплення з скловати або традиційних мінеральних матеріалів доведеться міняти двічі.

Утеплення пінополіуретаном не вимагає зведення додаткових каркасних конструкцій, матеріал відмінно приклеюється на будь-яку поверхню. При цьому він стійкий до будь деформацій, які характерні для металевих гаражів.
Можливість відмовитися від додаткової паро- та гідроізоляції дає ще одну статтю економії фінансових коштів.
Поверхня з ППУ може покриватися-якими видами оздоблювальних матеріалів, причому при внутрішньому утепленні гаража її досить просто пофарбувати для захисту від ультрафіолету.
Завдяки всім цим факторам реальна ціна застосування пінополіуретану не перевищує, а в багатьох випадках (при виконанні робіт професіоналами) менше вартості утеплення гаража традиційними матеріалами.

Теплоізоляція залізного гаража
Ми рекомендуємо наносити поліуретанову піну і на внутрішні, і на зовнішні поверхні металевого гаража. Даний спосіб підвищує стійкість такої будівлі до деформацій, крім того, зменшення шару внутрішньої теплоізоляції дозволяє зберегти внутрішню площу залізного гаража.

Враховуючи продуктивність установки (до 350 квадратів за робочу зміну), нанесення такого подвійного покриття бригадою професійних монтажників виконується за один день. Сьогодні технологія утеплення залізних гаражів поліуретановою піною вважається одним з найбільш перспективних способів забезпечення енергозбереження таких будівель.

Теплоізоляція цегельного гаража
Такі будови досить обробити піною тільки із зовнішнього боку з подальшою штукатуркою покриття. Роботи зсередини приміщення виконуються тільки при нанесенні шару теплоізоляції на стелю і гаражні ворота, але це не призводить до зменшення корисної площі будівлі.

Навіть невеликий зовнішній шар піни ППУ (до 3 см), вартість якого цілком доступна, дозволить поліпшити теплотехнічні характеристики гаража практично вдвічі.

Наша компанія здійснює утеплення гаражів пінополіуретаном за доступною вартості в будь-який час року. Ми гарантуємо якість покриття і робочий ресурс нанесеного шару не менше 50 років (при якісній захисті від ультрафіолету).

 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *