УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення льоху пінополіуретаном

12

Уявити заміський будинок без льоху неможливо. Саме завдяки цієї нескладної конструкції можна забезпечити збереження запасу продуктів харчування, у тому числі різних овочів і фруктів, консервації. А для когось він знадобиться в якості місця для влаштування винного льоху з певним мікрокліматом. Основною проблемою при будівництві такого приміщення є необхідність забезпечити оптимальний мікроклімат в умовах високого рівня ґрунтових вод і значної глибини промерзання грунту. Найнадійнішим способом вирішення даної задачі є утеплення льоху пінополіуретаном, матеріалом, що володіє унікальними теплотехнічними характеристиками.
Переваги вибору утеплювача на основі ППУ
Дана технологія утеплення широко використовується для забезпечення теплоізоляції різних об’єктів. Доцільність застосування пінополіуретану саме для льоху заснована на наступних експлуатаційних характеристиках матеріалу:
Мінімальний коефіцієнт теплопровідності дозволяє виконувати напилення невеликого шару ППУ для досягнення необхідного рівня теплоізоляції.
Структура матеріалу із закритими на 95% осередками забезпечує мінімальне вологовбирання покриття. При утепленні пінополіуретаном додаткова гідроізоляція льоху не потрібно.

Теплоізоляція на основі ППУ рекомендована для застосування в приміщеннях, призначених для зберігання різних продуктів, вона є абсолютно безпечною з екологічної точки зору.
Пристрій системи утеплення в погребі не вимагає складних підготовчих робіт, пінополіуретан відмінно лягати на будь-які матеріали (дерево, сталь, бетон, цегляна кладка), висока адгезія піни вважається однією з її особливостей. При цьому монтаж теплоізоляції не вимагає застосування додаткового кріплення.

Отримана в результаті обробки льоху поверхня відрізняється стійкість до механічних пошкоджень, а для захисту ППУ від ультрафіолету його досить просто обштукатурити або пофарбувати.
Теплоізоляція даного класу може наноситися з зовнішнього боку фундаментних конструкцій будинку ще на етапі будівництва. Але в більшості випадків застосовується внутрішньо напилення ППУ, така технологія більш проста у виконанні.

Ціна утеплення льоху за допомогою поліуретанової піни ненабагато перевершує вартість застосування утеплювачів на основі мінеральної вати. Але незважаючи на це використання ППУ дає відчутний економічний ефект за рахунок довговічності покриття, відмови від монтажу каркасу і додаткових гідроізоляційних матеріалів.

Монтаж систем утеплення льоху на основі ППУ
Представники нашої компанії надають послуги по теплоізоляції погребів поліуретановою піною по всій Україні. Напилювання здійснюється за допомогою високопродуктивних установок, тому ми гарантовано обробляємо льох навіть великого за площею будинку всього за один день.

Теплоізоляція поліуретановою піною не вимагає значних підготовчих робіт, достатньо всього лише очистити стіни приміщення, а при необхідності обробити складами, призначеними для боротьби з цвіллю (на ринку запропоновані безліч грунтовок з фунгіцидними добавками для різних поверхонь). При необхідності всі ці заходи ми виконаємо самостійно.

Мінімальна необхідна товщина утеплення складає всього 50-70 мм, такого шару цілком достатньо для кліматичних умов регіону, тому площа льоху практично не зменшується. А якість теплоізоляції забезпечується монолітністю покриття, що усуває можливість утворення «містків холоду».

У ціну послуги включені вартість доставки обладнання та матеріалів на об’єкт, і виконання всього комплексу робіт з утеплення льоху пінополіуретаном. Крім того, ми готові надати істотну знижку при великому обсязі замовлення.

 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *