УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення цоколя пінополіуретаном ППУ

15d43aef6c8a5134e1fc00a9c98b8ab0_L

Найпрогресивнішим способом утеплення цоколя сьогодні є напилення пінополіуретану на підставу конструкцій. Фундамент споруджуваного будинку потребує утеплення як ніщо інше. Після якісного утеплення цоколя напиляється теплоізоляцією все будова буде захищене від руйнівної сили вологи і вітру. А тепловтрати в цілому скоротяться не менше ніж на 30%. За оцінками деяких фахівців, стільки тепла втрачається саме через фундамент. Економія становить не тільки на заощадженні електроенергії, але і витрати на кріпильні, монтажні та демонтажні роботи. Справа в тому, що пінополіуретан має властивості, завдяки яким конструкція стає набагато міцніше.

Перелічимо основні властивості пінополіуретану, завдяки яким майже весь світ використовує його в якості теплоізоляційного матеріалу:

найнижчий показник теплопровідності;
міцність і вологостійкість;
звуконепроникність;
пожежобезпечність;
екологічність і довговічність;
легкість і висока адгезія;
непривабливість для гризунів, мікроорганізмів і цвілі.

Для отримання якісного покриття — монолітного суцільного шару, без зазорів, щілин та тріщин, рекомендується виконувати напилення пінополіуретаном на спеціальному обладнанні. Висихання обробленої поверхні відбувається дуже швидко. Висока адгезія пінополіуретану до різних матеріалів дуже надійна. Прилипання майже до всіх будівельних матеріалів дає можливість економії на кріпильних елементах. Буквально наступного дня після утеплення цоколя пінополіуретаном вже можна приступати до наступним будівельних або опоряджувальних робіт.

Порядок робіт при теплоізоляції пінополіуретаном цоколя будов
Перед початком проведення робіт Ви повинні визначитися внутрішнє або зовнішнє утеплення фундаменту ппу Ви збираєтеся робити. Краще, звичайно зовнішню, — ефективніше. Цоколь по периметру потрібно обкопувати на глибину до ґрунтового промерзання. Перед обробкою рекомендується зачистити поверхню від пилу, відшарованому бетону й грунту. Після цього наноситься пінополіуретановий шар 5 см, у випадку якщо необхідна така товщина шару. При необхідності потовщення гідроізоляції наноситься ще один шар пінополіуретану.

Утеплення цоколя необхідно виробляти не тільки підземної частини фундаменту, але і надземної частини в межах приблизно 40 см. Останнім етапом після затвердіння пінополіуретану рекомендується провести засипку пазів і брукування грунтом для уникнення попадання та дії вологи на покриття і продовження терміну його експлуатації.

Про термін експлуатації теплоізоляції пінополіуретаном: близько 50 років. Однак, навіть якщо потрібно частковий ремонт та оновлення старих покриттів пінополіуретаном легко обробляється поверхню, і Ви знову одержуєте суцільний рівний монолітний шар теплоізоляції.

Якщо Вам необхідно провести утеплення цоколя ППУ, звертайтеся в нашу компанію. Наші висококваліфіковані фахівці гарантовано і якісно виконають ці роботи. Ми раді нести тепло у Ваш будинок.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *