УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення фундаменту пінополіуретаном ППУ

620466077c427f141effa294382f5fba_L

Приступаючи до будівництва приватного будинку важливо забезпечити його комплексну технологичную теплоізоляцію для створення в ньому сприятливого мікроклімату та досягнення довговічності будови. Сьогодні домовласники з успіхом використовують підвальні приміщення для зберігання запасів на зиму, занять спортом, під майстерні або пральні і т.д. Утеплення фундаменту зробить ваш будинок міцніше і безпечніше, надійно захистить від холоду, що надходить в житлові приміщення від землі. Подарує комфорт і забезпечить економію коштів на оплаті за опалення. Професійний пристрій теплоізоляції зміцнить основну несучу конструкцію будинку, позбавить стіни і підлогу від вогкості, цвілі, грибка, запобіжить появу конденсату, продовжить термін експлуатації комунікацій.

uteplenie_fundamenta2Утеплення фундаменту пінополіуретаном — швидке, монолітне і довговічне

Якщо ви хочете побудувати добротний, теплий і затишний будинок рекомендуємо використовувати для його утеплення пінополіуретан. Цей унікальний сучасний матеріал з успіхом використовується провідними будівельними компаніями світу. Завдяки своїм винятковим властивостям: низькою теплопровідності, влагоустойчивости, відмінної адгезії, пожежобезпеки, екологічній чистоті. Нейтральності до біологічної та хімічної середах, легкості і міцності, довговічності і технологічності.

Ми працюємо з будь-якими підставами на професійному обладнанні за чітко налагодженою схемою. Напилювання ППУ виконується нашими майстрами гранично оперативно. Монтаж теплоізоляції не вимагає попередніх робіт і використання додаткових кріплень. У результаті напилення ППУ фундамент будинку надійно захищений від вологи, цвілі, грибка, гризунів, бактерій, корозії, а також герметичний і недоступний для руйнівної дії конденсату і факторів навколишнього середовища. Ви отримаєте монолітний надійний теплоізоляційний рівень без вад, мікрощілин і швів. Напилювана піна щільно зливається з основою споруди, заповнюючи собою всі порожнечі. По закінченні утеплення цоколя пінополіуретаном отримуємо плиту надзвичайної міцності, жорсткості, герметичності і довговічності.

uteplenie_fundamenta3Схема роботи при використанні пінополіуретану в якості теплоізолятора для фундаменту

Наші фахівці грамотно проведуть зовнішнє і внутрішнє утеплення фундаменту ППУ. Пріоритетним вважаємо варіант, при якому необхідно обкопати фундамент по периметру на глибину промерзання грунту. Очистивши робочу поверхню від забруднень і грунту, ми ретельно обробляємо всю її площу готуються на місці складом ППУ. Піна рівномірно напилюється на всю поверхню, починаючи з нижньої області фундаменту. Для захисту від впливу талих вод на низ будинку наші майстри обробляють підземну і надземну його область (близько 50 см). Після повного затвердіння ППУ можна починати пристрій вимощення та статі будинку.

З усіх питань теплоізоляції цоколя пінополіуретаном або утеплення підвалу будинку звертайтеся в будь-який час до наших консультантів. Довіривши нам, супровід теплоізоляції вашого будинку, ви заощадите час і кошти, отримаєте можливість поліпшити якість вашого життя, жити в будинку з ідеальним мікрокліматом, зберегти здоров’я членів своєї сім’ї.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *