УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Технологія утеплення фундаменту пінополіуретаном

15d43aef6c8a5134e1fc00a9c98b8ab0_L

Пропонуємо поговорити про технології утеплення фундаменту пінополіуретаном. У процесі будівництва заміського будинку слід особливу увагу приділяти забезпеченню термоізоляції будівлі. Фундамент потребує утеплення, так як він складає основу будь-якої споруди і саме він визначає міцність всієї конструкції. Також слід приділити увагу рівню занурення — цей фактор визначає вплив вологи або температурних змін. Кожен професіонал знає, що технологія утеплення фундаменту поліуретаном дозволяє захистити заміський будинок або будь-яке інше будівлю.

Види пінополіуретану
Для вибору технології утеплення фундаменту даними способом слід вибрати вид матеріалу, який буває напівтверді і твердим. Перший варіант має відкриту комірчасту структуру. Вона чудово підходить для каркасних будинків чи будівель з фанери, бруса або колоди циліндричної форми. Даний вид утеплювача є більш популярним, проте його ціна майже в два рази вище. Що стосується твердого пінополіуретану, то він відмінно підходить для утеплення твердої конструкції, створеної з бетону або цегли.

Другий тип утеплювача повністю захищає фундамент від проникнення вологи. Матеріал має схожі характеристики з пінопластом або ватою з базальту. Обидва варіанти поліуретану превосходно затримують звук. Це стало можливим завдяки технології безшовного покриття, яке наноситься за допомогою просунутого обладнання.

uteplenie_fundamenta_penoi1Переваги використання пінополіуретану
У даної технології утеплення фундаменту є достатньо недоліків, проте вона стає все більш популярною. Цей матеріал дає багато можливостей, і власники заміських будинків цінують цю технологію за можливість створити повністю герметичне покриття, яке абсолютно не пропускає вологу.
Також воно має високу хімічну стійкість, не вразливе до механічного впливу й не тріскається в часи сильних морозів. Пінополіуретан відмінно взаємодіє з більшістю поверхонь, а це означає, що матеріал можна наносити як горизонтально, так і вертикально. Невелика вага утеплювача не створює навантаження на компоненти будівлі і не «тисне» на фундамент.

Цю технологію використовують для утеплення стін, підлог, горищ, дахи навіть для труб водопроводу. Завдяки нанесенню пінополіуретану створюється монолітний термоізоляційний шар, який повністю виключає утворення швів і стиків. Давайте підіб’ємо короткий підсумок про користь даного виду утеплення. Що отримає замовник:
Відмінний рівень теплоізоляції;
Чудовий захист від вологи;
Звуконепроникність;
Захист від перепадів температур в зимову пору року;
Доступна ціна на утеплення фундаменту

Можна дуже довго перераховувати недоліки даного виду утеплення, однак будь-який професіонал скаже, що за таку ціну замовник отримує відмінне покриття, яке має масу переваг. Популярність цього виду утеплювача продовжує зростати, а технологія виробництва і нанесення вдосконалюється.

uteplenie_fundamenta_penoi2Слід пам’ятати, що утеплення фундаменту необхідно виробляти до зведення стін. Пінополіуретан є чудовим варіантом для сучасного будинку або будівлі. Слід зазначити, що не слід робити напилення всередині стіни, так як це може призвести до зміщення точки роси.

Це означає, що стіна почне промерзати, і на ній буде постійно утворюватися конденсат — стане формуватися цвіль, а дерево почне гнити. Стіни будуть сирими навіть в суху літню погоду, а це може негативно позначитися на здоров’я мешканців, оскільки мікроклімат змінитися в гіршу сторону. У кожному разі ясно одне, технологія утеплення фундаменту пінополіуретаном вимагає професійного підходу.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *