УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення фундаментів Пінополіуретаном

8

Ваша мрія от-от здійсниться? Ви нарешті накопичили грошей, щоб побудувати кращий будинок у світі, особливий будинок для своєї родини: гарний, теплий, без грибка і цвілі, пожежобезпечний і надовго.

Утеплення фундаменту будинку — нагальне питання. Ви чули, що багато хто сьогодні утеплюють фундамент пінополіуретаном. І не даремно, адже пінополіуретан для утеплення фундаменту володіє безперечною перевагою перед традиційними утеплювачами.
ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ ФУНДАМЕНТУ ППУ
Приміром, досвідченим шляхом доведено, що будинок з утепленням ППУ швидше і краще прогрівається, ніж утеплений мінеральною ватою. Використання базальтових плит вимагає додаткової гідроізоляції, що веде до подорожчання робіт. А термін служби такого утеплення складає всього 15-20 років.

Застосування пінопласту для утеплення будівлі при зведенні може дати лише тимчасовий виграш у ціні. Однак його монтаж потребують кріплення спеціальними анкерами, що неминуче порушить цілісність фундаменту і цоколя. А в перспективі волога обов’язково проникне до самого фундаменту і почне його руйнувати.

Абсолютно ясно, що в такому випадку ефекту теплоізоляції вже не буде зовсім.
Утеплення фундаментів піною зовні і всередині потребують тільки фінішного покриття полісечовини для створення ідеального теплогидроїзоляционний ефекту.
Вага такого утеплювача (а значить, і навантаження на будову!) В 40-50 разів менше, ніж, наприклад, мінвати.

За ціною утеплення напиленням зіставно з облицюванням мінеральними плитами + додаткові шари гідроізоляції, а термін його служби значно довше — більше 50 років!

Крім того, пінополіуретан екологічно безпечний, негигроскопичен, пожароустойчив і додає міцності всієї конструкції. Володіє 100% -ної адгезією і абсолютної безвідходним. Дозволяє виконувати монолітне покриття внутрішніх і зовнішніх поверхонь будь-яких, навіть найскладніших конфігурацій.

Має низький коефіцієнт теплопровідності, за рахунок чого товщина шару теплоізоляції зазвичай значно менше, ніж інших матеріалів.

Матеріал відрізняється значною міцністю до механічних впливів і еластичністю, витримує температури від -200 до +200 оС, не вимагає кріплення, а вельми просто напилюється і відмінно гріє!

А ще ППУ не схильний розтріскування, стійкий до впливу кислот, лугів, розчинників.
І відмінно поглинає шум, що безсумнівно додає комфорту будь-якій квартирі — адже ви не будете чути вуличного шуму і голосних розмов за стіною.

І почнете нарешті висипатися, незважаючи на веселі свята сусідів!
Утеплення фундаменту ППУ роблять його виключно вигідним матеріалом для захисту самих різних будівель і споруд як зовні, так і всередині.

Структура ППУ складається з найдрібніших бульбашок, наповнених повітрям, за рахунок чого він добре виконує функції утеплювача, а також гідроізолятора і пароізолятора.

У процесі будівництва багато забудовників вибирають утеплення цоколя пінополіуретаном. І це безумовно грамотне і практичне рішення, адже власник будови отримує гарантований захист від холоду і вогкості на цілих 50 років!

Як виконується таке утеплення фундаменту
Основна операція — напилювання матеріалу за допомогою пістолета-розпилювача на всі зовнішні і внутрішні поверхні. Нанесення ППУ відбувається швидко.

Однак для найкращого результату потрібна ретельна підготовка: очищення поверхонь і пристрої по периметру будинку траншеї. Напилювання виконується послідовно на всіх зовнішніх та внутрішніх стінах.

На перший погляд, технологія захисту ППУ фундаменту з попередніми відкопуванням траншеї може здатися трудомісткою. Але подумайте, адже роботи виконуються один раз, а плодами цих праць, зможуть користуватися навіть Ваші онуки!

Що в результаті дасть утеплення фундаменту пінополіуретаном?
Перш за все, шар ППУ забезпечить зниження тепловтрат і стійкий комфортний мікроклімат у всіх приміщеннях, при мінімальних витратах на обігрів.

Вашому будинку ніколи не буде загрожувати вогкість, цвіль і грибок.
Невелика вага ППУ не створюватиме додаткове обваження на фундамент і ризик його руйнування.

У процесі утеплення не доведеться порушувати цілісність фундаменту і цоколя яким-небудь кріпленням.
Такий спосіб однаково застосуємо як для нових будівель, так і на давно експлуатованих об’єктах.
Технологія теплоізоляції ППУ відмінно підходить як для житлових будов, так і для нежитлового фонду різного призначення.

Якщо у вас залишилися якісь сумніви або питання по влаштуванню теплоізоляції фундаменту з ППУ у вашому будинку, що будується, ми готові обговорити будь-які особливості і знайти вірне рішення.
У нашій компанії ви зможете отримати детальну консультацію по теплоізоляції фундаменту і цоколя пінополіуретаном.
А також замовити послугу і захистити свій улюблений будинок від холоду і руйнування, а себе — від істотних і невиправданих витрат.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *