УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення піною балкона або лоджії

0c758c944f0062609b2677e28107bc5e_L

В даний час утеплення піною балконів досить поширена процедура, після якої у вас з’явиться тепла і затишна кімната.

Останнім часом багато жителів міських квартир намагаються розширити її площа за рахунок балконів. З їх допомогою можна додатково облаштувати собі невелику кімнату, зробити зимовий сад або ігрову кімнату для дітей. Але перед тим як починати благоустрою нової міні-кімнати, балкон необхідно обов’язково утеплити.

Одним з варіантів є стандартна обробка та утеплення, але для цього необхідна наявність грошових коштів і вільного часу. Але сучасні технології не стоять на місці, і сьогодні на ринку з’явився новий будівельний матеріал — пінополіуретан ППУ. Він володіє відмінними тепло- і звукоізоляційними властивостями, а також, легкий у монтажі.

uteplenie_ppu19Утеплення піною балконів застосовується зараз багатьма будівельними компаніями. Цей матеріал безпечний для здоров’я, тому рекомендований для житлових приміщень. Також, при використанні піни, ви можете заощадити на оплаті за електроенергію або опалення. Крім теплоізоляції пінополіуретан ППУ захищає балкон від несприятливих факторів, таких як: природні опади, цвіль, різні грибки і т.д. За словами будівельників, проводити оздоблювальні роботи після того, як вироблено утеплення піною, набагато зручніше і швидше, оскільки всі поверхні виходять рівними.

Зовнішнє утеплення застосовується рідко, в основному через складність робіт, тоді як внутрішнє не займає великої кількості простору і підходить практично для будь-яких типів балконів. Але, перед тим як проводити утеплення піною, не зайвим буде звернутися до фахівців, і саме вони підкажуть вам найкращий варіант.

Пінополіуретан ППУ наноситься методом розпилення, із застосуванням спеціального обладнання. Матеріал рівномірно наносять на всі оброблювані поверхні балкона: підлогу, стелю і стіни.

Він складається з двох основних компонентів: затверджувача і смоли, які змішуються і під тиском подаються в пістолет, через який, безпосередньо, і відбувається розпорошення. Завдяки своїй структурі пінополіуретан проникає в усі щілини і нерівності, таким чином, створюючи рівну поверхню. Після його затвердіння приміщення балкона буде готове під внутрішню чистову обробку.

Ми виконуємо теплоізоляцію будь-яких об’єктів від утеплення приватних будинків до великих виробничих приміщень. Для консультації вам потрібно лише подзвонити і отримати велику інформацію з теплоізоляції.

Об

Настоящий диплом специалиста Руза. Бланк http://diplomas-i.com/ диплома бакалавриата Севск. Вы хотите погасить все кредиты колледжа сразу? Если да, то вам определенно стоит подумать о получении кредита. Вы хотите

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *