УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення балкона пінополіуретаном ППУ

a63cd9e38964634741a5a3fe89055308_L

Виконавши утеплення балкона пінополіуретаном ви зможете насолоджуватися комфортом, облаштувавши затишний куточок в квартирі.

Трохи розширити житловий простір вашого будинку можна обладнавши балкон, на якому можна влаштувати справжній зимовий сад або зручний куточок для усамітненого відпочинку. У такому затишному містечку буде прекрасно посидіти, читаючи улюблену книгу або займаючись захоплюючим хобі. Також, можна облаштувати чудову ігрову кімнату для дитини.

Для облагороджування балконного приміщення, в першу чергу необхідно провести утеплення балкона. Для цього немає необхідності витрачати величезні кошти і докладати фізичні зусилля. За допомогою сучасних технологій можна швидко і без особливих зусиль перетворити балкон в затишне житлове приміщення. У цьому Вам суттєво може допомогти напилюваний пінополіуретан, який з успіхом використовують для утеплення різних житлових приміщень. Цей матеріал абсолютно безпечний, тому що можна використовувати його для житлових приміщень. Крім теплоізоляції пінополіуретан здатний захистити балкон від негативного впливу зовнішніх несприятливих факторів і істотно продовжити термін його служби без додаткових ремонтних робіт. Завдяки якісній теплоізоляції Ви зможете істотно економити на опаленні. Поверх пінополіуретану буде набагато простіше призвести наступні опоряджувальні роботи, оскільки стіни і підлогу вийдуть абсолютно рівними.

0c758c944f0062609b2677e28107bc5e_LЧому пінополіуретан найбільше підходить для теплоізоляції балкона

 Цей сучасний теплоізоляційний матеріал володіє рядом переваг:

Низька теплопровідність та екологічна безпека;
Роботи не вимагають застосування додаткових кріпильних матеріалів;
Тривалий термін експлуатації і приваблива ціна;
Висока якість теплоізоляційного покриття, завдяки монолітності (без стиків і швів);
Надійна адгезія (може використовуватися на будь-яких типах стін: цегляних, бетонних, дерев’яних);
Швидкий термін проведення теплоізоляційних робіт.
Який варіант утеплення підійде.

Утеплення лоджії пінополіуретаном можна зробити внутрішнє або зовнішнє. Внутрішнє утеплення оптимально підійде, оскільки абсолютно не відніме у Вас житловий простір, роботи провести зсередини буде набагато простіше. Якщо балкон знаходиться не надто високо, можливий варіант зовнішнього утеплення. Наші фахівці оцінять ситуацію професійно і порекомендують вам оптимальний варіант проведення робіт з теплоізоляції балкона. Застосування будь-якого з варіантів гарантує чудовий результат — Ваш балкон стане теплою, затишною і комфортною кімнатою.

Необхідні підготовчі роботи перед нанесенням теплоізоляції

Попередні роботи підготовки поверхні полягають у підготовці стін, підлоги і стелі. Для надійного утеплення балкона ппу необхідно очистити стіни від пилу, бруду та маслянистих забруднень. Потім, бажано зробити легку обрешітку для подальшого облицювання стін з брусків або металопрофілю. Товщина їх повинна відповідати теплоізоляційним шару. Надалі Вам буде простіше призвести декоративне оформлення балкона, застосовуючи різні облицювальні матеріали.

Технологічний процес нанесення теплоізоляції з пінополіуретану

Робота з нанесення напиляється теплоізоляції проводиться за допомогою сучасного обладнання і вимагає наявність професійних навичок. Процес напилення полягає в рівномірному нанесенні на поверхню стін, підлоги і стелі балкона спіненого пінополіуретану, який доставляється на об’єкт у спеціальних ємностях. Пінополіуретан складається з двох складових — смоли і затверджувача, які змішуючись створюють спінену рідку масу. Компоненти, за допомогою спеціального обладнання нагріваються і подаються під тиском в пістолет-розпилювач. У пістолеті відбувається їх змішування і подальше розпорошення речовини в рідкому вигляді на поверхню. За допомогою апарату високого тиску пінополіуретан рівномірно покриває оброблювані поверхні, заповнюючи всі тріщини і щілини.
Наша компанія гарантує чудову якість теплоізоляційних робіт і швидкі терміни здачі об’єкта. Також, ми гарантуємо високу якість і безпеку використовуваних матеріалів. Утеплення балкона або теплоізоляція лоджії пінополіуретаном з нашою компанією принесе вам тільки позитивні моменти. Ви швидко і за вигідною ціною отримаєте додаткове житлове простір. Наші фахівці — справжні професіонали своєї справи і тому зроблять всі роботи якісно з дотриманням технології. Використання сучасного обладнання дозволяє створити теплоізоляційне покриття найвищої якості за максимально короткі терміни.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *