УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

УТЕПЛЕННЯ ЛОДЖІЇ АБО КІМНАТА ІЗ ЛОДЖИИ БЕЗ ПРОБЛЕМ

Без-имени-3

 «Приєднання лоджії до кімнаті», «Утеплення лоджії» — ці питання хвилюють багатьох власників квартир. Практичне вирішення даних питань не викликає проблем, благо існує безліч фірм професійно займаються такими видами робіт, також можливо самостійно провести утеплення лоджії з ВИКОРИСТАННЯМ УСТАНОВОК ДЛЯ НАПИЛЕННЯ ПІНОПОЛІУРЕТАНУ .

Перший етап — заскління лоджії. Для цієї дії потрібен дозвіл, але тільки в тому випадку якщо ваша лоджія була засклена, якщо ж лоджія була засклена з моменту спорудження, то ви маєте право без усяких дозволів замінити ваші вікна на більш якісні, виконані на замовлення з пластику або дерева з подвійним або потрійним склопакетом.

Другий етап — утеплення, можна розділити на два кроки. Перший крок — утеплення стін, потім утеплення стелі та підлоги. Якщо, всі ці дії виконані з дотриманням технічних норм і правил (гідроізоляція, шумоізоляція і т. Д.) То ніяких проблем з правового боку у вас не буде. Другий крок на перший погляд більш складний, якщо ви бажаєте, щоб на вашій лоджії було настільки ж тепло, як і в інших кімнатах, то вам доведеться подумати про додаткові джерела опалення, бо винос яким або способом джерел квартирного опалення за межі капітальних стін заборонений . У таких випадках на допомогу приходить електрику, благо різновидів електронагрівальних приладів безліч. Це і електрорадіатори, і теплі підлоги, і система ПЛЕН (плівковий електронагрівач).

В цілому варіанти конструкції при утеплення лоджії залежать від побудови стін каркасних або цегляних будинків. Для ефективного утеплення по внутрішній поверхні балконного каркаса укладають акуратно нарізаний руберойд або товсту поліетиленову плівку, яка попередньо склеєна скотчем. Потім кріплять бруски і між ними укладають вирізані за розміром шматки пінопласту або щільної мінеральної вати. Потім укладають додатковий шар пароізоляції, декоративну і додаткову обшивку. Закінчується утеплення лоджії бічними стінами і стелею. Необхідно подбає, щоб холод Від Не утеплених лоджій сусідів не проник до вас на лоджію. А значить, суміжні стіни також бажано утеплити.

 Також досить ефективним способом внутрішньої ізоляції, яка поєднує в собі теплоізоляційні, паро- і гідроізоляційні властивості, є спінений пінополіуретан. Найпростіший спосіб утеплення лоджії це використання УСТАНОВОК ДЛЯ НАПИЛЕННЯ ПІНОПОЛІУРЕТАНУ .

 Останній етап залежить від того що ви хочете отримати в результаті, продовження кімнати або ж окрему кімнату. В останньому варіанті у вас безліч можливостей для фантазій, це може бути і кабінет і зимовий сад і просто кімната для відпочинку. А от у випадку з продовженням кімнати проблема полягає в тому, що порушення цілісності несучої (капітальної) стіни без спеціального дозволу заборонено. Але й тут можна знайти вихід, наприклад, просто прибрати балконні двері і вікно разом з дверною коробкою, цілісність стіни і дверних перекриттів не буде порушена, а на підвіконня можна поставити квіти або акваріум. Якщо ж ви не змогли досить виконати утеплення лоджії, то можна просто знімати двері та вікна в літню пору року.

Загалом, вивчіть всі правові питання і технічні вимоги вашої спеціалізованої організації, знайдіть альтернативні варіанти вирішення питання і приступайте до роботи.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *