УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення лоджії пінополіуретаном

c889234799e865bbe90cee71f6cd2e53_L

Щоб втілити будь-яку з цих ідей в реальність, важливо вибрати грамотну технологію утеплення. Спочатку підготовчі роботи: заміна склопакетів на більш добротні, установка дерев’яних брусків на стіни, підлога і стеля для подальшої чистової обробки.

Вибір утеплювача

Перш ніж зупинити свій вибір на певному матеріалі для утеплення лоджії згадайте про мету установки тут ізоляції. Вибирайте такий утеплювач, щоб його технічні характеристики повністю забезпечили сприятливий мікроклімат в цьому приміщенні, сухість стін і тепло, ідеальний стан облицювання лоджії на тривалий час, енергоеффектівен і технологичную експлуатацію. Теплоізолятор лоджії повинен бути обов’язково безпечним в плані біологічного впливу, екологічності та вогнестійкості, легким і компактним, раціональним за вартістю і максимально довговічним. Вивчивши показники найпопулярніших утеплювачів, ви прийдете до висновку, що всім без винятку цим вимогам відповідає тільки пінополіуретан, що став самим затребуваним теплоізоляційним матеріалом у багатьох країнах світу.

uteplenie_lodjii_ppu1Переваги пінополіуретану

Утеплення лоджії пінополіуретаном — раціональне рішення для створення оптимального мікроклімату та збереження корисної площі.

Мала товщина й унікальні теплозберігаючі характеристики ППУ роблять його незамінним при утепленні невеликого простору, де важливо зберегти квадратуру приміщення. Термін експлуатації пінополіуретан досягає 55 років і більше, а це означає, що ваша утеплена лоджія на довгі роки подарує вам тепло і комфорт без капітальних ремонтів теплоізоляції. Питання пожежобезпеки вирішиться із застосуванням утеплення піною, вогнестійкого і не підтримуючого загоряння матеріалу. Крім цього, пінополіуретан забезпечить якісну звукозахист і пароізоляцію вашої лоджії, будучи монолітним, але тонким, не обтяжувати стіни балкона, і 100% герметичним шаром. Завдяки вологостійкості і нейтральності до біологічних середах, ППУ не гниє і не руйнується, надійно захистить вашу лоджію від опадів, коливань температури і вітру, підвищивши довговічність стін. За співвідношенням ціни і якості ппу теж не має конкурентів в сфері утеплення малих за площею житлових просторів.

uteplenie_lodjii_ppu2Процес нанесення утеплення

Ми пропонуємо вам професійне утеплення лоджії ППУ або утеплення балкона, який виключає утворення конденсату і вологи за унікальною технологією безшовного, монолітного напилення ППУ. Весь процес не займе багато часу, є безвідходним і не вимагає комплексу підготовчих заходів, громіздкого обладнання і додаткового кріплення.

Він складається з 3 етапів:

Підготовка стін, підлоги і стелі лоджії до напиленню ппу;
Нанесення безшовного теплоізоляційного шару;
Зачистка нерівностей і залишків застиглої піни в разі потреби.
Наші менеджери готові в будь-який час надати більш детальну інформацію з питань вартості послуг й переваги співпраці з нами.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *