УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення гаража пінополіуретаном

2cebfdae7a8ea5d691033c085990a9d4_L

Значна частина автовласників вже давно оцінила новинку: утеплення гаража пінополіуретаном шляхом напилення теплоізолюючого матеріалу. Причому як зовні, так і зсередини гаража. Ні для кого не секрет, що автомобіль вимагає до себе уваги, і його вміст у теплому вентильованому гаражі — це не розкіш. Оскільки для того, щоб автомобіль прослужив довше, у нього повинен бути сухий і теплий гараж, особливо в холодну пору року, коли небезпека розвитку корозії значно збільшується.

e2acd849d365015ef08ef5b696dc9e31_LПристрій теплоізоляції стосується не тільки тих власників авто, що використовують гаражне приміщення за його прямим призначенням — зберіганню автомобіля. Так само для тих, кому гараж одночасно служить і овочесховищем, а деяким і місцем відпочинку. Компанія «Tissol» надає послуги по утепленню гаражів сучасним інноваційним засобом пінополіуретаном (ППУ) за цілком доступними цінами і в максимально короткі терміни. Наші висококваліфіковані фахівці якісно і гарантовано виконають роботу по теплоізоляції вашого приміщення.

Чому пінополіуретан? Тому, що утеплення гаража пінополіуретаном (ППУ) є найсучаснішим способом утеплення, що володіє рядом переваг:

у нього низький коефіцієнт теплопровідності в порівнянні з конкуруючими утеплювачами
влагоустойчив і пароустойчів
не ускладнює конструкцій, (для отримання ефекту, цілком достатньо нанесення тонкого шару пінополіуретану на поверхню)
високий рівень адгезії пінополіуретану дозволяє нанесення на практично будь-який матеріал
заповнює всі порожнечі, щілини і тріщини без швів і стиків, утворюючи рівну монолітний шар
довговічний, після утеплення металевого гаража ппу строк корисного використання досягає 50-ти років
не вимагає монтажних і демонтажних робіт, оскільки наноситься прямо на утеплювати об’єкт способом напилення, на будь-який матеріал — метал, цегла, дерево. За допомогою пінополіуретану Ви зможете утеплити стіни, стеля, ворота гаража як зсередини приміщення, так і зовні (при необхідності).

Пінополіуретан (ППУ) наноситься рівномірним шаром на внутрішні чи зовнішні стіни гаража із застосуванням спеціального устаткування, після чого пінополіуретан протягом декількох годин твердне і утворює вологонепроникний закрито-пористий монолітний шар (кірку). Шар досить тонкий, що дозволить Вам зберегти площу гаража по максимуму. Переваги цього матеріалу наявності.

Для того щоб проконсультуватися з фахівцем з проведення утеплення гаража зовні Вам достатньо зателефонувати до нас.  Після підписання договору на виконання робіт з термоізоляції в обумовлені терміни наші фахівці швидко, якісно і гарантовано виконають їх. Ми раді нести Вам тепло.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *