УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення гаража зсередини пінополіуретаном ППУ

9f6d22dec5a20bcdd01cd84e98637764_L

uteplenie_metallicheskogo_garazha_ppu5Гараж — це багатофункціональне приміщення, що володіє недорогий собівартістю. Він дозволяє не тільки здійснювати зберігання автомобільної техніки або овочів, але і використовувати його як складське приміщення. Як би не використовувалося приміщення, якщо воно буде теплим, то це, безсумнівно, підвищить його експлуатаційні властивості і можливості. Теплий гараж в зимовий період виключає утворення корозійних елементів і сприяє збереження вашого транспортного засобу.

Сучасні матеріали для утеплення гаража зсередини повинні відповідати ряду функцій, щоб гарантувати мінімальні витрати на енерговитрати, а саме володіти: теплоізоляційними; пароізоляційними; звукоізоляційні властивості. Оптимально забезпечити всі ці якості може тільки ізоляція ППУ.

Пінополіуретан — це сучасний ізоляційний матеріал, що наноситься на внутрішню поверхню будівель методом напилення. Рівномірно нанесена захист ППУ гарантує максимальну тепло; паро- та звукоізоляцію без утворення містків холоду. Пінополіуретан володіє універсальністю нанесення, він відрізняється високим ступенем адгезії до будь-яких підстав. При цьому товщина шару буде мінімальна, на відміну від аналогічних видів утеплення гаража зсередини.

Переваги утеплення гаража пінополіуретаном:

відсутність швів, дефектів, тріщин, що сприяють утворенню містків холоду і конденсату;
мінімальна товщина шару при високих показниках теплозбереження;
можна наносити на будь-який тип підстав;
повна екологічна безпека, не виділяють в атмосферу токсичні речовини;
не підтримує процесів горіння;
має тривалим терміном експлуатації більше 40 років;
прийнятним ціна на утеплення.

Чому обирають ППУ ізоляцію для гаражів?

Стандартні гаражні бокси не володіють великими розмірами, тому той факт, що здійснення ППУ захисту відбувається з мінімальним зменшенням внутрішнього простору, дає величезний плюс перед іншими аналогами теплового захисту. Іншою важливою перевагою нанесення пінополіуретану всередині гаражів вважається можливість ізолювати неприємні запахи, що особливо актуально для власників гаражів розташованих поруч з приватними будинками або котеджами.

Яку оптимальну товщину шару ППУ вибрати для ізоляції всередині гаража?

Все залежить від призначення гаража, якщо врахувати, що необхідно створити мінімальний режим економії, то досить нанесення шару товщиною 3см, при цьому при стандартній площі гаража 20м2 можна використовувати опалення потужністю всього 1КВт. Це дозволить підтримувати температуру всередині приміщення до + 10С у найлютіші морози. Ваш автомобіль при такій температурі не буде схильний до корозії, і швидко зможе заводитися, адже масло і паливо не будуть густіти.

Утеплення металевого гаража

У випадку якщо необхідно домогтися комфортної температури вище + 20С, то товщина ППУ повинна бути 5см., Тоді опалення може бути 2КВт. Така температура дозволить проводити ремонт авто. Звичайно, довіряти утеплення гаража пінополіуретаном потрібно тільки професіоналам, що володіє солідним досвідом, обладнанням та навичками, тоді утеплення буде високоякісним і прослужить вам максимально довго.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *