УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення гаража

01f1a05053c6242fcfa23075e5b963c1_L

Сьогодні приміщення гаража використовують для різних цілей. Основні завдання гаража захистити знаходиться в ньому автомобіль чи іншу техніку від негативного впливу природних факторів, таких як дощ, пекуче сонце чи мороз.

Комфортного мікроклімату можна досягти тільки при надійному утепленні гаража. Багато власників використовують приміщення гаража під майстерню або для зберігання. Для комфортного перебування в приміщенні гаража потрібно підтримку оптимальної температури.

При відсутності утеплення або неякісними його виконанні знаходження в гаражі стає затишним через вогкість і конденсату. Спекотного літа в ньому досить жарко, а взимку, як правило — велика вогкість і холод. І потрібні дуже великі енерговитрати для обігріву.

uteplenie_garaja1Вибір якісного матеріалу для теплоізоляції

Перед правильним вибором варіанти утеплення необхідно визначитися з основними побажаннями та вимогами до існуючих теплоізоляційних матеріалів. Важливі моменти це вологостійкість, довговічність і максимальні теплоізоляційні якості. Матеріал повинен бути універсальним і підходити для всіх гаражних будов як із цегли або пінобетонних блоків так і з профільованого металу або дерева.

У цьому випадку найкращий варіант це утеплення гаража пінополіуретаном. Пінополіуретан наноситься методом напилення на будь-яку поверхню. Пінополіуретан має відмінну адгезію до більшості будівельних матеріалів, в будь-якій площині, складності та важкодоступність. Оператор за допомогою апарату високого тиску «Graco» рівномірно наносить шар теплоізоляції на утеплять поверхню, за рахунок чого покриття виходить без швів і стиків. Завдяки своїм безперечним властивостям пінополіуретан надає додаткову жорсткість конструкції гаража, що неможливо досягти при використанні плиткових або рулонних утеплювачів.

uteplenie_garaja2У напилюваного пінополіуретану найнижча теплопровідність цей факт дозволяє, при виконанні робіт наносити мінімальний шар, економлячи простір приміщення. При виборі утеплювача для гаража важливо враховувати його пожежобезпечність. ППУ має клас горючості Г2, що характеризує його як трудногорючий матеріал. Так само він стійкий до впливу на його поверхню агресивних середовищ, це дуже важливо, адже в автолюбителі мають справу з різними рідинами і хімікатами. Так само сам пінополіуретан нешкідливий для людини і не виділяє в повітря ніяких небезпечних речовин. У підтвердженні цього є необхідні сертифікати, що надаються виробниками.

Підводячи підсумок всьому вище сказаному, утеплення гаража зовні ППУ є, на сьогоднішній день, оптимальним рішенням для забезпечення комфортної температури в приміщенні гаража.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *