УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення фургонів пінополіуретаном

c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f_L

Утеплення фургонів пінополіуретаном забезпечить у них ідеальний мікроклімат при мінімальних енерговитратах.

Вибір ППУ як ізолятора нового покоління
Фургон призначений для транспортування і зберігання різних продуктів, у тому числі швидкопсувних. Тому важливо грамотно утеплити фургон, і сьогодні найбільш затребуваним і ефективним матеріалом для цього фахівці вважають пінополіуретан. ППУ — універсальний теплоізолятор, що складається на 90% з повітря, відомого своєю мінімальною теплопровідністю.

Вимоги до теплоізоляторів фургонів
При утепленні машини важливо, щоб матеріал був вогнестійким, що забезпечує пожежну безпеку фургона. Необхідно, щоб теплоізолятор був легким, не знижує ходових параметрів фургона. Переважно, щоб утеплювач володів відмінною адгезією, гарантував стійкість до вібрацій фургона і механічним впливам. Обов’язково, щоб теплоізоляція була стійкою до агресивних хімічних середовищ, вологи, корозії, екологічною і довговічною.

Всіма цими та іншими якостями володіє теплоізолятор №1 пінополіуретан, важливою перевагою якого є колосальна енергоефективність.

Додаткові переваги ППУ при утепленні фургонів
Рівномірно і герметично заповнюючи мікропорожнини всередині фургона, пінополіуретан істотно підсилює його звукоізоляції. Використання ППУ гарантує погашення Вібровані, шумових коливань, забезпечення зручності їзди для пасажирів.

Завдяки стійкості пінополіуретану до механічних навантажень упрочняется кузов фургона. При несуттєвих механічних впливах обшивка не деформується, вм’ятин не залишається. Значить, реконструкція внаслідок природного зносу фургона потребують мінімум ремонтних заходів. Виробляючи теплоізоляцію фургона необхідно подбати й про утеплення металевого гаража для авто.

Наша відповідальність — наша репутація
Фахівці нашої компанії працюють виключно з високоякісними складами ППУ на добротному обладнанні. Майстрами розбирається внутрішня обшивка, тонкий рівень ППУ наноситься безпосередньо на метал. Після розширення і застигання складу його надлишки акуратно видаляються, і проводиться фінальна збірка обшивки. Утеплення фургонів ми проводимо в оптимальні терміни з гарантією отримання якісного результату.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *