УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція автомийки та автосервісу пінополіуретаном

Без-имени-19

Щоб в автосервісі або автомийці було зручно працювати, потрібно провести роботи по теплоізоляції приміщень. У результаті зменшаться втрати тепла через дах і стіни, підвищиться температура, знизяться витрати на опалення. Крім того, виросте продуктивність праці співробітників. Виконавши утеплення автомийки, ви вирішите безліч проблем за короткі терміни.

 Вибір теплоізоляційного матеріалуБез-имени-19

 Якщо ви прийняли рішення утеплити огороджувальні конструкції, потрібно вибрати теплоізолюючий матеріал. На якому зупинитися? Ви можете придбати щось подешевше. Але чи буде це розумно? Через деякий час проявляться недоліки такого матеріалу, і вам доведеться заново проводити роботи з утеплення автосервісу або автомийки.

 Чи можна зробити теплоізоляцію так, щоб вона «працювала» протягом десятків років? Фахівці нашої компанії рекомендують виконати утеплення приміщення автосервісу напиленням ППУ. Результат роботи буде відмінним, при цьому збережеться надовго. Провівши утеплення пінополіуретаном, ви отримаєте тепло-, шумо-, паро- і гідроізоляцію «в одному флаконі».

Переваги утеплення пінополіуретаном

Жорсткий ППУ — це сучасний утеплювач. Матеріал має структуру із закритими осередками, володіє низькою паропроникністю, йому не страшна волога. Низька теплопровідність призводить до того, що пінополіуретан наносять більш тонким шаром, тому утеплювач мало важить. Ще одна властивість — висока адгезія. Завдяки їй ППУ моментально «приклеюватися» до різних поверхонь.

Пінополіуретан напилюють на дерево, бетон, профлист та інші матеріали. Після застигання він утворює безшовне покриття, в якому немає дір і порожнеч. Крім того, матеріал можна наносити на елементи зі складною геометрією, наприклад колони, балки, арки, різні виступи. Ще один плюс — після нанесення теплоізоляції не потрібно робити гідро- і пароізоляцію.

 Коли ППУ напилюють на металевий профіль або іншу поверхню, він утворює монолітний шар ізоляції. Матеріал вирішує завдання з утеплення, герметизує стики, прибирає конденсат, який може утворитися на металевих поверхнях. Пінополіуретан сам виконує завдання, які в звичайній ситуації вирішують за допомогою нанесення гідро- і пароізолірующую покриттів. Якщо ви робите утеплення автомийки, зможете заощадити на закупівлі матеріалів та виконанні робіт.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *