УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція металевого гаража

Без-имени-22

Без-имени-20

Питання про те, чим утеплити гараж, хвилює багатьох автовласників. Дійсно, зараз існує багато рішень, тому є можливість вибрати оптимальний варіант. Пінополіуретановонапилення — сучасний і ефективний метод утеплення, що володіє безліччю плюсів. Дізнавшись про них, господар машини вже навряд чи встане перед дилемою, який утеплювач для гаража вибрати. Тому що відповідь буде очевидний.

 

Переваги ППУ:Без-имени-21

  • висока швидкість технологічного процесу утеплення (за 1 день, в той час як робота з іншими теплоізоляційними матеріалами займає кілька діб);
  • мала вага полімеру (конструкція не буде перевантажена);
  • «Прилипання» до будь-якої поверхні (бетон, метал, цегла);
  • низький коефіцієнт теплопровідності (10 см ППУ = 2,5 м цегляної стіни);
  • відсутність кріплень (відповідно, немає містків холоду);
  • безшовне утеплення (суцільний ізоляційний шар, що виключає ймовірність утворення конденсату і промерзання);
  • до переваг жорсткого пінополіуретану відноситься і висока вогнестійкість;
  • немає необхідності в попередній підготовці поверхні (стіни, дахи, підлога, ворота будь-якої геометричної форми);
  • матеріал стійкий до появи грибка, впливу мікроорганізмів і агресивних речовин;
  • висока міцність і довговічність;
  • стійкість до перепадів температур (від -60 гр.С до +180 гр.С);
  • поверхню, оброблена пінополіуретаном, готова для подальших оздоблювальних робіт (шпаклівка, фарбування, штукатурка) вже через півгодини після напилення;
  • фінансова вигода (якщо зіставити вартість 1 кв.м. утеплення ППУ з терміном служби — 50-70 років).

ЯК ПРАВИЛЬНО УТЕПЛИТИ ГАРАЖ

Щоб забезпечити найкращий ефект, необхідно виключити містки холоду і по максимуму домогтися монолітності теплоізоляційного шару. Такий результат можна отримати тільки за допомогою напилення ППУ.

Сильна сторона цього методу ще й у тому, що його можна використовувати в конструкціях будь-якої форми. Наприклад, утеплення стін гаража зсередини пінополіуретаном буде єдиною альтернативою для так званих «черепашок», де ніякими іншими способами не добитися суцільного покриття.

 

 

Максимальний витік тепла відбувається через дах і стіни. Можна обробити ці поверхні як із зовнішнього боку, так і з внутрішньої. Якщо потрібно утеплення в зимовий час, то пінополіуретановенапилення краще проводити в приміщенні. Так буде отримана висока адгезія до будь будівельним матеріалам. А утеплення стелі в гаражі допоможе раз і назавжди вирішити питання з витоком тепла через дах.

 

Коли температура повітря на вулиці вище нуля, можна вибрати і зовнішнє утеплення стін гаража за допомогою ППУ. Бригада фахівців виконає всі роботи протягом декількох годин. Результатом стане рівна поверхня, повністю готова до подальшої обробки.

 

Грамотна обробка покрівлі дозволить заощадити до 50% тепла. Так, наприклад, найбільш ефективне утеплення даху гаража з профнастилу можливе тільки з використанням пінополіуретанового напилення, яке дозволить герметично закрити всі стики.

 До додаткових заходів зі створення комфортного мікроклімату всередині конструкції варто віднести утеплення бетонної підлоги в гаражі. Багато автовласників знають, що таке ремонт, лежачи під машиною. Вони найкраще зрозуміють актуальність питання по обробці статі теплоізоляційними матеріалами.

Крім того, утеплення металевих воріт гаража дозволить максимально обмежити витік тепла з приміщення. Підсумком такої повноцінної ізоляції конструкції стане не тільки сприятлива температура повітря всередині в будь-який час року, але і звукоізоляція, що теж досить важливо для більшості.

Пінополіуретанове утеплення — метод, який не має собі рівних на сьогоднішній день.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *