УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Ремонт старої покрівлі і подальше утеплення

Без-имени-17

Без-имени-17Стара покрівля завжди створює масу проблем, які неможливо вирішити одним махом. Вона постійно тече, тому її потрібно ремонтувати з року в рік, витрачаючи на це нерви, гроші і час. Чи можна вирішити проблему раз і назавжди? Можна, якщо ви проведете теплоізоляцію покрівлі жорстким пінополіуретаном.

Цей сучасний матеріал ідеально підходить для утеплення промислових будівель, житлових будинків, а також ремонту старої покрівлі. З його допомогою можна не тільки полагодити дах, але й герметизувати її, позбувшись від постійних протікань. Як це зробити? Скористайтеся послугами нашої компанії, замовте роботи з напилювання ППУ.

Для проведення ремонту не потрібно демонтаж старої покрівлі, що дуже зручно. Досить видалити здуття і очистити поверхню від сміття. Вам не потрібно спеціально готувати покрівлю, прибирати старий шифер або руберойд. Ви заощадите не тільки час, але й гроші.

Чому краще вибрати ППУ

Низька теплопровідність — одна з головних характеристик цього матеріалу. Досить нанести ізоляцію шаром 5-8 см на покрівлю з шиферу, і всі проблеми будуть вирішені. При цьому ППУ має малу паропроникність, він виконує функції утеплювача і гідроізолятора одночасно.Без-имени-17

Матеріал зберігає свої властивості протягом десятків років. Після нанесення він утворює монолітний шар ізоляції, через який не проникають ні холодне повітря, ні волога. Завдяки тому, що ППУ не потрібні додаткові кріплення, не утворюються містки холоду.

 Ще одна перевага — безшовність. У процесі утеплення створюється покриття, в якому немає стиків і тріщин. Воно охороняє покрівлю від протікання та промерзання, зменшує тепловтрати, герметизує всі зазори і діри. Матеріал безпечний, негорючий, екологічний.

 Особливості ППУ:

Для напилення пінополіуретану на покрівлю в нашій компанії використовують обладнання Gama. Воно має необхідні характеристики, зручно в експлуатації, дозволяє створити якісне покриття за короткий термін. За допомогою такого обладнання ППУ наносять під високим тиском, тому він рівномірно розпорошується, ізолюючи покрівлю.

ППУ напилюється на руберойд, метал, дерево, бетон та інші матеріали. Завдяки високій адгезії він моментально прилипає і «схоплюється», утворюючи міцне покриття. Шар утеплювача потрібно захищати від УФ-випромінювання за допомогою спеціальних матеріалів, які дають повноцінний захист.Без-имени-18

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *