УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція холодильних камер

uteplenie-napilyaemim-penopoliuretanom-angarov-ovoshehranili-209071b

Найбільш часте застосування пінополіуретан отримав при будівництві холодильних камер, морозильних камер і сховищ. Україна аграрна країна і виробляє дуже великий обсяг плодово-овочевих культур, які необхідно зберігати і зберігати різну кількість часу. Для цього сільськогосподарським підприємствам необхідні сховища різного типу і призначення, в основному це холодильні та морозильні камери. При будівництві таких об’єктів широко застосовується напилення пінополіуретаном як дуже ефективного утеплювача. За допомогою цього матеріалу можна створювати як нові об’єкти, так і реконструювати старі (склади, ангари, промислових будівель).
 
 DSC00368Так, наприклад, старий склад після теплоізоляції і установки відповідного обладнання в перебігу декількох днів стає відмінним холодильним сховищем. При цьому не має значення з яких матеріалів був побудований даний склад, будь це профнастил, цегла, бетонні плити і навіть «ракушняк». Завдяки хорошій адгезії до більшості матеріалів він застосуємо в цих випадках і відмінно тримається на поверхні. Товщина напилення розраховується в кожному випадку окремо виходячи з необхідних температурних показників, і частіше становить 5-10см. При необхідності, використання ППУ дозволяє збільшити товщину теплоізоляційного шару через якийсь час (місяць, рік, два) просто напилю поверх старого новий шар.
 
 При виготовленні сендвіч панелей, які часто застосовуються для будівництва, термоізоляції холодильних і морозильних камер, він використовується як теплоізоляційний шар, це говорить про перевагу у бік цього матеріалу багатьох виробників і будівельників.
 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *