УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Теплоізоляція та гідроізоляція холодильних камер пінополіуретаном (ппу).

Холодильники (холодокомбінати, м’ясокомбінати, морозильні камери) — приміщення в яких постійно повинна підтримуватися певна, часто дуже низька, температура. Підтримання низьких температур в таких приміщеннях неможливо без доброї теплоізоляції. Теплоізоляція в холодильнику може бути як з зовнішньої сторони так і з внутрішньої, але підібрати теплоізоляцію не так просто: пенополаст їдять миші, мінвата набирає вологу і перестає працювати, термопанелі мають містки холоду по стиках і т.д. Який же утеплювач використовувати?

Багато холодокомбінатів мають стіни, утеплені пінополіуретаном (ППУ). Безумовно, пінополіуретан — на сьогодні  це кращий теплоізолятор на , але він боїться ультрафіолетових променів і його застосування неможливе без захисту від сонця.

Такий захист забезпечується за допомогою різних покриттів, самим надійним з яких можна назвати поліуретанові мастики або фасадні фарби. Термін експлуатації пінополіуретановою теплоізоляції, покритої такий мастикою, складає більше 25 років, фасад покритий фасадною фарбою потрібно фарбувати раз на 5 років.

До мінусів поліуретанових мастик можна віднести хіба що їх відносну дорожнечу, і в цілях економії для захисту пінополіуретану часто застосовують звичайні фасадні фарби. У разі використання таких фарб кожні 3-5 років необхідно виробляти підфарбовування фасаду, тому що вплив агресивного середовища призводить до розтріскування фасадної фарби та ППУ піддається руйнуванню.

 

Зателефонуйте нам, і ми розповімо про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Тел.

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта: p.p.u-dolina@ukr.net

Об