УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення та гідроізоляція підлог пінополіуретаном (ппу).

Підлога це основа будь-якого приміщення, саме з підлогою людина має найчастіший тілесний контакт, і якщо підлога холодна, то такий контакт не може бути приємний. Кожен знає приказку: «тримай ноги в теплі, а голову в холоді», і дійсно, якщо в будинку холодні підлоги, то комфортно себе в такому будинку відчувати не будеш. Крім дискомфорту неутеплені підлоги — це як мінімум 20% від загальних тепловтрат будівлі, а отже і збільшення витрат на опалення.
Фото бетонного подпола взимку при температурі -6 ° С. Утеплення підлоги першого поверху пенополіурітаном вирішило б цю проблему обмерзання.


На сьогоднішній день найпоширеніші методи утеплення підлог — це утеплення мінеральними ватою і пінопластом. Дані методи, навіть якщо роботи виконувалися фахівцями за всіма правилами, мають ряд загальних недоліків:

  • 1   значні витрати на доставку великої кількості кубометрів теплоізоляційних матеріалів;
  • 2   тривалий час монтажу, на час якого утеплювач потрібно десь зберігати і захищати від дощу;
  • 3    утворення щілин при монтажі утеплювача;
  • 4     виникнення містків холоду в місцях кріплення теплоізоляції;
  • 5    додатковий пристрій пароізоляції через здатність деяких утеплювачів вбирати вологу, що значно зменшує термін їх служби.

Усіх цих недоліків позбавлений новий метод утеплення  напилювання пінополіуретану (ППУ).

Пінополіуретан — це утеплювач нового покоління. Він наноситься методом розпилення, що забезпечує безшовне, монолітне теплоізоляційне покриття, а це незаперечна перевага перед усіма збірними утеплювачами.

Крім безшовності, метод утеплення підлог напиленням пнеополіуретаном має безліч переваг:

  • 1  велика швидкість виконання робіт (бригада з 2-х чоловік за 8-ми годинну зміну напилюваного до 300 м2);
  • 2   компоненти для напилення пнополіуретана привозяться на об’єкт в залізних бочках, в рідкому вигляді. З двох 200 л бочок виходить до 10м3 готового утеплювача, це зменшує витрати на доставку;
  • 3  через дуже низького коефіцієнта теплопровідності пінополіуретану (λппу = 0,022), товщина стоячи утеплювача варіюється від 50 до 100 мм, що дозволяє економити корисну площу;
  • 4   пінополіуретан волого-і паронепроникний, тому не потрібна додаткова пароізоляція;
  • 5   пінополіуретан перешкоджає утворенню конденсату;
  • 6   утеплення підлоги в будинку або на дачі як всередині, так і зовні (з підпілля), але при висоті підпільного приміщення не нижче 80см;
  • 7  термін служби пінополіуретану досягає 50 років.

Теплоізоляція підлог методом напилення пінополіуретану це швидко, екологічно і довговічне. Пінополіуретан не схильний до гниття, в ньому не поширюються мікроорганізми (цвіль і грибок), ППУ не їдять гризуни через його міцності і структури, яка не розпадається на гранули і волокна.

Теплоізоляція бетонних підлог напиленням ППУ дозволяє виключити витрати на гідроізоляцію, тому що пінополіуретан не пропускає воду. ППУ має високу щільність (від 30-70 кг/м3), це дозволяє робити кінцеву стяжку прямо на нього, а шорстка поверхня ППУ покращує адгезію.

Не можна залишити без уваги і фактор шуму, який переслідує нас як в квартирах, так і в приватних будинках. Але і цю проблему вирішує напилення пінополіуретану, його структура дозволяє значно знизити шуму в оброблених приміщеннях.

Зателефонуйте нам, і ми розповімо  про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Тел.

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта: p.p.u-dolina@ukr.net

Об