УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлоги пінополіуретаном ППУ

cf4507ae4969876df39b5f798b6f40ce_L

Кожна людина мріє встати вранці з ліжка і відчути під ногами теплий приємний підлогу. Так само, утеплені підлоги будуть сприяти збереженню тепла у всьому приміщенні. Для цього немає необхідності витрачати величезні кошти й фізична праця. За допомогою сучасних технологій можна швидко і без особливих зусиль утеплити підлогу в будь-якому приміщенні — житловому або виробничому різної площі. Найбільш актуальна теплоізоляція підлоги першого поверху будівлі або цоколя.

Застосування такого сучасного матеріалу, як пінополіуретан допоможе створити чудове теплоізоляційне покриття, що володіє прекрасними технічними характеристиками. Для виробничих приміщень це має особливу актуальність. Адже, пінополіуретан високостійкий до різних агресивних середовищ. Для житлових приміщень це, також, чудовий варіант. Пінополіуретан абсолютно нетоксичний і безпечний. Теплоізоляція підлоги дозволить істотно знизити витрати на опалення будови.

uteplenie_pola_ppu1 (2)Переваги пінополіуретану для теплоізоляції підлоги.
Наша команда пропонує Вам зробити якісне утеплення підлоги в будинку за допомогою напилюваного пінополіуретану.

Цей сучасний теплоізоляційний матеріал володіє багатьма чудовими якостями:

Низька теплопровідність;
Екологічність і абсолютна безпека;
Монолітність теплоізоляційного покриття (без стиків і швів);
Утеплення пінополіуретаном, Утеплення підлоги, Утеплення підлоги пінополіуретаном
Не потрібне використання кріпильних елементів;
Невисока ціна;
Тривалий експлуатаційний термін;
Висока якість теплоізоляції;

Немає необхідності застосовувати пароізоляцію, оскільки ППУ перешкоджає появі конденсату;
Чудова адгезія (може використовуватися на будь-яких типах підлог: бетонних, дерев’яних);
Мінімальний термін проведення теплоізоляційних робіт.
Проведення підготовчих робіт перед нанесенням пінополіуретану.

Для проведення утеплювальних робіт за допомогою пінополіуретану не вимагається особливої ​​додаткової підготовки поверхні. Досить очистити підлогу від пилу, бруду і маслянистих забруднень. Як правило теплоізоляція напилюється на чорнову підлогу між лаг, заповнюючи всі щілини і порожнечі. Після затвердіння настилається чистову підлогу.

uteplenie_pola_ppu3Способи теплоізоляції за допомогою пінополіуретану
Можливо як внутрішнє, так і зовнішнє утеплення підлоги ППУ. Обидва варіанти мають свої переваги. Зовнішнє застосування дозволяє захистити підлогу від зовнішніх негативних впливів. У виробничих приміщеннях іноді доводиться захищати підлогу від внутрішньої агресивного середовища. Наші фахівці завжди раді допомогти Вам у виборі способу проведення теплоізоляційних робіт. Їх досвід буде Вам дуже корисний.

uteplenie_pola_ppu6Процес нанесення теплоізоляції

Робота з нанесення теплоізоляційного шару вимагає наявність спеціального обладнання та професійних навичок. Процес напилення полягає в рівномірному нанесенні на поверхню підлоги пінополіуретану, який доставляється на об’єкт у 200 літрових ємностях. Пінополіуретан складається з двох компонентів — це поліол (смола) і Ізоціонат (затверджувач). Компоненти, за допомогою спеціального обладнання нагріваються і подаються під тиском в пістолет-розпилювач. У пістолеті відбувається їх змішування і відбувається розпорошення речовини в рідкому вигляді на поверхню. Через 3-7 секунд відбувається хімічна реакція, препарат спінюється і рівномірно заповнює всі щілини і порожнечі.
Наша компанія гарантує якість виконаних робіт і швидкі терміни здачі об’єкта. Також, ми гарантуємо високу якість застосовуваних нами матеріалів. Утеплення дерев’яної підлоги пінополіуретаном з нашою компанією не доставить вам зайвих клопотів. Ви швидко і за невисокою ціною зможете утеплити підлогу будь-якої площі.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *