УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлоги в будинку пінополіуретаном

938a195f8810cb9b31c6503221891897_L

Утеплення підлоги в будинку важливо проводити незалежно від того, на якій висоті від землі ви живете. Звичайно ж, найбільш важливо утеплювати підлоги на першому поверсі, а також у неопалюваних мансардах. І в тому, і в іншому випадку це необхідно для того, щоб уникнути втрат тепла, а також запобігти утворенню конденсату і промерзання. Крім того, монтаж утеплювача дозволяє знизити рівень шуму в приміщенні. Саме тому він може проводитися навіть на підлогах верхніх поверхів високих будівель.

Як утеплювач для підлог можна використовувати найширший спектр матеріалів:

мінеральну вату;
плити з базальтового волокна;
рулонні матеріали на основі полімерів;
насипні матеріали, такі як галька.

Перераховані вище типи теплоізоляції вже давно звичні майстрам у всьому світі. У нашій країні вони активно використовуються, оскільки прості в монтажі. Однак їм на зміну приходять більш сучасні, ефективні і зручні засоби захисту від промерзання підлог. Лідирує спінений поліуретан, схожий на монтажну піну. Він навіть схожий з нею по складу, не має пір, завдяки чому вода в нього не вбирається. Зате всередині ППУ пористий, що дозволяє йому відмінно знижувати тепловтрати.

Процес монтажу теплоізоляції на основі спіненого поліуретану на підлогу значно відрізняється від звичних методів роботи з утеплювачем. Він не вкладається, а напилюється на поверхню за допомогою спеціального пульверизатора. Утеплення підлоги в будинку пінополіуретаном дозволяє отримати монолітне безшовне покриття на великій за площею поверхні. Відсутність швів позитивно позначається на властивостях ППУ і його довговічності. На сьогоднішній день жоден утеплювач для підлоги не володіє тими ж характеристиками в плані захисту від тепловтрат, що і ППУ.

uteplenie_pola_ppu1 (1)Переваги застосування пінополіуретану:
1. ППУ дозволяє не тільки утеплити підлогу, але і провести його реставрацію, якщо робота проводиться в старому будинку. Речовина в процесі нанесення проникає в дрібні щілини, стягує дерев’яні лаги, заповнює щілини. Завдяки цьому конструкція підлогового покриття стає більш надійною і довго служить.

2. Для того щоб домогтися ефективного захисту від холоду навіть на першому поверсі, вам не доведеться наносити великий шар поліуретану. Зазвичай буває достатньо декількох сантиметрів (як правило, не більше 10), а це означає, що підлоги не потрібно буде високо піднімати, зменшуючи висоту приміщення. Це дуже важливо, коли роботи проводяться в будинках старої споруди, де кожен сантиметр простору на рахунку.

3. ППУ захищає не тільки від холоду, але і від шуму. Причому він перешкоджає поширенню у тому числі і звуків від тупоту ніг. Ця властивість поліуретану оцінять мешканці будинків з кількома поверхами.

4. На ізоляцію на основі спіненого поліуретану можна буде монтувати теплі підлоги. Таке поєднання технологій дозволить значно знизити тепловтрати і зробити роботу сучасної системи опалення більш ефективною.

5. Пінополіуретан не сприяє появі конденсату під підлогами. Це особливо оцінять жителі перших поверхів, під квартирами яких знаходяться підвальні приміщення. Взагалі ППУ високої щільності (вище 60 кг на кубометр) є ще і відмінною гідроізоляцією і нерідко застосовується саме на нижніх поверхах будівель.

6. Поліуретан не боїться гризунів, комах, не гниє і не запалюється.

7. Утеплення дерев’яної підлоги в будинку ППУ є одним з найбільш ефективних на сьогоднішній день. Його показники теплозахисту в рази перевершують аналогічні властивості мінеральної вати і інших популярних матеріалів.

Крім усього іншого, поліуретан повністю безпечний для людини. Він широко використовується при обробці житлових приміщень у всьому світі. Досвід застосування напиляється теплоізоляції на його основі в США становить уже майже чверть століття.

У нас в країні популярність цього матеріалу поки не така висока, тому невеликі будівельні компанії рідко пропонують такий спосіб своїм клієнтам. Ми ж спеціалізуємося саме на роботі з Напилювана утеплювачами. Наші майстри відмінно освоїли технологію утеплення будинків пінополіуретаном при роботі в тому числі і на масштабних промислових об’єктах, де ППУ почав застосовуватися набагато раніше, ніж в житловому будівництві. Щоб замовити утеплення підлог в будинку поліуретаном у нас, вам достатньо зв’язатися з нашим консультантом або залишити заявку на сайті. Звертайтеся до нас, і ми утеплимо ваші підлоги швидко і якісно, ​​використовуючи сертифіковані, безпечні та ефективні матеріали.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *