УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлоги в дерев’яному будинку пінополіуретаном ППУ

e7c0584255fa6f2981e510285a9e9e4f_L

Після утеплення підлоги в дерев’яному будинку ви забудете про протяги і низьких температурах. Багато власників дерев’яних будинків стикаються з проблемою холодного статі. Ходити по такій підлозі мало того що не комфортно але й не безпечно для здоров’я. Для турботи про себе і своїх близьких потрібно подбати про якісній і продуктивній теплоізоляції підлоги.

uteplitel_dlja_pola1Надійний матеріал для теплоізоляції

Зараз на ринку величезна кількість теплоізолюючих матеріалів і кожен гарний тільки для однієї мети. Якщо він ставитися до групи негорючих, то потрібен занадто великий шар. Якщо він добре зберігає тепло, то боїться вологи і руйнується від вогкості. Але є матеріал який зібрав у себе всі достоїнства і є лідером серед теплоізолюючих матеріалів.

Наша компанія пропонує утеплення підлоги в дерев’яному будинку виробляти напилюваним пінополіуретаном. У ППУ найнижча теплопровідність, дозволяючи наносити не великий шар. Товщина в 80 мм. по своїх теплотехнічних характеристиках дорівнює 200 мм хв. вати і 300 мм пінопласту. При нанесенні пінополіуретану поверхню представляє одне ціле без швів і стиків. Виключаючи містки холоду і протяги. Утеплення підлоги в дерев’яному будинку вимагає особливої ​​уваги — саме через низ йде найбільше тепла. Оптимальний спосіб утеплення підлоги дерев’яного будинку — напилювання міцним, герметичним і довговічним пінополіуретаном. Виконуючи роботи напиляється теплоізоляцією не потрібно додаткових матеріалів, таких як гідроізоляція та пароізоляція. Не буде потрібно і монтажна піна для проходження всіх стиків. При утепленні статі пінополіуретаном висока швидкість проведення робіт, але якість покриття при цьому залишається на високому рівні.

Технологія напилення ППУ

Процес нанесення являє собою заповнення простору між лаг пінополіуретаном. До нижньої частини лаг кріпляться бруски перетином 50 на 50 мм. На ці бруски настилається чорнова підлога. І вже на чорнову підлогу рівномірно наноситься пінополіуретан. Весь простір між лаг заповнюється ППУ. Після цього настилається чистову підлогу. При теплоізоляції вже готової підлоги наприклад при ремонті старого будинку можливе нанесення з підпілля або підвалу. При такому утепленні потрібна висота не менше 80 см. При утепленні дерев’яного підлоги застосовується матеріал щільністю 35-40 кг / м3. Він не пропускає вологу, будучи гарним гідроізолятором. Товщина шару може варіюватися від 50 до 80 мм.

 

При замовленні послуги утеплення підлоги в дерев’яному будинку в нашій компанії ви отримаєте комплекс заходів щодо теплоізоляції вашого приміщення. Консультація з питань теплоізоляції. Надання зразків застосовуваних матеріалів. Поради щодо вибору найбільш підходящого, саме для вашого приміщення. Узгодження вартості утеплення підлоги і терміни його проведення. У підсумку якісно нанесене теплоізоляційне покриття.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *