УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення дерев’яної підлоги пінополіуретаном ППУ

fa55c8bad0e242eb7986dc1135b50adb_L

Наша компанія надає послуги утеплення дерев’яних підлог методом напилення пінополіуретану. Це надійний і ефективний метод. Серед матеріалів по теплоізоляції пінополіуретан є лідером за своїми технічними характеристиками.

uteplenie_derevyannogo_pola_1Пінополіуретан (ППУ) — безпечний для здоров’я, не виділяє шкідливих речовин, це підтверджують сертифікати санітарно-епідеміологічного висновку. Матеріал являє собою велику кількість закритих осередків наповнених газом. ППУ не вбирає вологу, тому не потрібно додаткової гідроізоляції.

Утеплення дерев’яної підлоги — обов’язкова процедура, якщо ви хочете зберегти тепло в будинку. Для утеплення дерев’яної підлоги необхідно використовувати негорючі матеріали. Товщина шару наноситься від 30мм до 80мм. Після завершення нанесення теплоізоляції починати оздоблювальні роботи можна в найкоротші терміни, тому протягом 15 — 20 хвилин після нанесення за матеріалом можна ходити. Всі процеси в покритті завершуються протягом доби, матеріал набирає свою твердість і свої теплоізоляційні характеристики.

При не якісному утепленні підлоги в дерев’яному будинку або його відсутності перебувати в приміщенні не комфортно. Кожен пам’ятає приказку: «тримати ноги в теплі, а голову в холоді». Крім дискомфорту холодні підлоги — це як мінімум 10-20% від загальних витрат на опалення.

Теплоізоляція підлоги пінополіуретаном дає гарантію на максимальну ізоляцію. Тепла підлога турбота про здоров’я вас і ваших близьких.

Висока швидкість нанесення, екологічна безпека і довговічність незаперечні плюси при утепленні дерев’яної підлоги ППУ. Напилювана теплоізоляція не схильна до гниття, в ній не живуть мікроорганізми (цвіль і грибок). У пінополіуретану висока адгезія (прилипання) до більшості будівельних матеріалів. Він підходить як для бетонних, так і для дерев’яних підлог.

Утеплення дерев’яних будинків пінополіуретаном (ППУ) — це теплоізоляція сьогодення і майбутнього. Він наноситься апаратом високого тиску методом розпилення, отримуючи безшовне, монолітне ізоляційне покриття, це велика перевага перед плитними і рулонними утеплювачами.

Утеплення дерев’яної підлоги пінополіуретаном дозволить заповнити всі щілини і порожнечі, підстава не буде набирати вологу і відволожуватися, дозволяючи захистити і зберегти дерев’яні конструкції від руйнування. Утеплення бетонної підлоги пінополіуретаном дозволить ізолювати холодний бетон від комфортної кімнатної температури. Після теплоізоляції підлоги можна зробити цементне стягування, так як у ППУ висока щільність, і він витримує великі навантаження.

На сьогодні утеплення підлог ппу гідне рішення для вашого будинку або квартири.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *