УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення підлоги Пінополіуретаном

10

Ви живете в приватному будинку і з приходом зими у вашому житло холоднішає? Або у вашій квартирі дуже холодні підлоги, так як підлогове покриття постелено прямо на міжповерхові плити? На сьогоднішній день існує маса способів вирішити дану проблему. Але одним з найефективніших методів є утеплення підлог.

Не секрет, що в приватному будинку холод іде від статі, так як саме в цьому місці споруда стикається з грунтом. Утепляющая прошарок між покриттям підлоги і самим підлогою значно утеплить ваше житло. Варто відзначити, що, якщо у вашому будинку є підвал, то вам спочатку варто теплоізолювати саме його.
Утеплення підлоги ППУ
Даний матеріал на сьогоднішній день дуже популярний. Попит на нього обумовлений відмінними характеристиками.

1. Не пропускає вологу. Тому утеплення дерев’яної підлоги варто робити саме за допомогою пінополіуретану. Адже не секрет, що довговічність дерев’яних підлогових покриттів залежить саме від вологості всередині приміщення;
2. Дуже довговічний. Він не гниє, не сажівается і не злежується. Такий матеріал може служити роками, а то й десятиліттями;

3. Відмінно зберігає тепло. ППУ в своїй структурі містить багато повітря. А саме повітряні прошарки відмінно зберігають тепло;

4. Шумоізоляція. Ця характеристика підійде жителям квартир, у яких дуже галасливі сусіди знизу. Утепливши підлоги пінополіуретаном, ви зможете не тільки збільшити температуру у власному житлі, а й знизити рівень небажаних шумів від мешканців під вами.
Звертайтеся до нас, якщо ви вирішили теплоізолювати підлоги у себе вдома за допомогою пінополіуретану.

Наші фахівці володіють багатющим досвідом утеплення об’єктів різної складності. У своїй роботі ми використовуємо високотехнологічне обладнання та сертифіковані матеріали.

У результаті всі наші послуги відрізняються високою якістю, а підтвердженням цього є 50 років гарантії на монтаж і використовуваний нами пенополеурітан.

 

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *