УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення та гідроізоляція фундаменту і цоколя пінополіуретаном (ппу).

 

Основне про гідроізоляцію

У сучасному будівництві майже на всіх його етапах, виникає необхідність належної гідроізоляції:

1. Фундамент — основа будинку чи споруди, щоб тривалий час виконувати свої прямі функції повинен володіти водовідштовхувальними властивостями, інакше бетон набирає вологу і з перепадами температур руйнується, а з ним руйнується будинок.

2. Стіни — є несучими конструкціями для всієї споруди, для даху, перекриття, на них кріпляться комунікації, елементи декору, і якщо їх неналежно захистити від вологи, гідроізолювати, то крім втрати своїх несучих здатностей і врешті руйнування, волога буде проступати через навіть дорогі декори, шпалери, фарби брудними плямами, потім буде проступати грибок чи цвіль, і врешті решт руйнуватися шар декору чи штукатурки, одночасно наражаючи мешканців будинку на сирість, неприємний запах, хвороби.

3. Дах — це основний захисник будинку від атмосферної вологи, дощу, снігу, — тому його гідроізоляційні властивості є його основним призначенням, і навіть найдрібніші щілини, приведуть до протікання, і неприємних наслідків я для самої споруди, так і для її мешканців.

А ще ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ — необхідна, у підвалах, санвузлах, ванних кімнатах, без неї не обійтись на терасах, у басейнах і ще у будівництві багатьох необхідних приміщень та конструкцій, які без гідроізоляції будуть виглядати марнування грошей

Комплекс робіт з теплоізоляції і гідроізоляції цоколів і фундаментів найефективнішими методами і матеріалами,

Фундамент — основа кожної будівлі та споруди, не виняток і одно-, двоповерхові приватні будинки і котеджі. Його експлуатація проходить під впливом навантажень не тільки від зовнішнього середовища, але і ваги самої будови. Саме тому до його зведення завжди ставляться з особливою ретельністю, не шкодуючи ні часу, ні коштів. Якщо вчасно не забезпечити належну гідроізоляцію та утеплення цоколя вдома, не захистити його від агресивної дії, навіть найміцніша конструкція досить швидко втратить свою міцність і надійність.

Для чого потрібно утеплювати фундамент?

Що ж може зруйнувати, здавалося б, таке солідне і довговічне бетонну основу будинку? Головна загроза — це вода. Через перепади температур в міжсезоння і зимовий час грунтові води постійно то замерзають, то розтає, піддаючи основи будов сильним навантаженням. Якщо не виконати гідроізоляцію та утеплення фундаменту зовні, рано чи пізно під дією вологи почнуть утворюватися тріщини. Щоб уникнути такого розвитку подій, досить виконати ряд простих умов:

  • 1  передбачити прокладку дренажних труб для відведення грунтових вод, якщо грунт на ділянці відрізняється великим вмістом вологи;
  • 2  сформувати піщаний дренажний шар не менше 1 м на етапі будівництва фундаменту;
  • 3  організувати вентиляцію підпільного простору за допомогою системи продухов;
  • 4  нанести шар якісної гідроізоляції і виконати утеплення фундаменту будинку по всьому його периметру.


Також згубний вплив на фундамент надає і зимовий спучування завмерлого грунту, пов’язане з його перенасиченням вологою в літній та осінній період. Перетворюючись на лід, вона впливає на споруди з тиском до 10 000 кг на кв.м. Весняна відлига лише додає проблем, коли відтавання викликає просідання грунту. Позитивного ефекту не дає навіть досить товстий дренажний шар. Спучування грунту призводить до зміни геометрії будов, утворюються тріщини, перекошуються двері та віконні рами. Запобігти промерзання можна утепленням фундаменту, що збільшує термін експлуатації будинку.

Утеплення цоколя будинку — зниження тепловтрат і захист від руйнування!

Над утепленням цоколя зовні замислюються в першу чергу ті, хто прагне надійно ізолювати його від промерзає грунту. Однак не останню роль відіграє і скорочення втрат тепла — за статистичними даними саме через підставу малоповерхового будинку йде 10-15% його теплової енергії.

Задуматись про утеплення будинку необхідно ще на етапі його будівництва, віддаючи перевагу матеріалу, не тільки має низький коефіцієнт теплопровідності, але і стійкого до вологи і впливу агресивних середовищ. Всіма цими якостями повною мірою володіє жорсткий Пінополіуретан (ППУ), що дозволяє до того ж заощадити грошові кошти на кріпленні — він наноситься за допомогою безшовних напилення безпосередньо на основу фундаменту (Подивитися відео).

Утеплення фундаменту методом напилення пінополіуретану(ППУ) зовні має цілий ряд істотних переваг:

  • 1   ППУ утворює суцільне монолітне покриття, без стиків і з’єднань по всій поверхні фундаменту;
  • 2   Технічно можливе нанесення будь-якої товщини;
  • 3   Роботи з теплоізоляції фундаментів виконуються швидко — за одну зміну покривається до 300 кв.м;
  • 4   Пінополіуретан — екологічний чистий матеріал і не підтримує горіння;
  • 5   При відсутності кріплення теплоізоляції немає можливості утворення містків холоду;
  • 6    Можливо нанесення на фундаменти будь-якої форми з будь-яких матеріалів (відлиті в землю, блокові, цегляні і т.д.)
  • 7   100% герметизація швів і щілин;
  • 8    Хороша адгезія до всіх будівельних матеріалів;

Зателефонуйте нам, і ми розповімо про технології напилення ППУ і дамо відповідь на будь-які питання.

Ми працюємо по всій території України!
Звертайтеся — ми завжди раді своїм клієнтам!

Тел.

0506740231  ,0660263236, 0673363057,0978873294
Пошта:p.p.u-dolina@ukr.net

Об