УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Тепловізійне обстеження холодильних камер

Без-имени-8

Без-имени-8Тепловізійне обстеження холодильних камер — найбільш надійний спосіб контролю, що дозволяє швидко оцінити стан теплоізоляційного шару в установці. Діагностика, яку проводять за допомогою спеціального обладнання (тепловізора), дає достовірні дані. Протягом декількох хвилин можна точно визначити, в яких саме місцях спостерігаються дефекти ізоляційного покриття.

Використовуючи сучасне обладнання, можна виконати всі етапи перевірки без демонтажу облицювальних панелей. Дані, отримані за допомогою приладу, дозволяють побачити, як розподіляються температурні зони усередині холодильної камери. У процесі детального обстеження зони з дефектами ізоляції виглядають як світлі ділянки. Саме тут в установку проникає тепло.

Найчастіше проблеми виникають на стиках вертикальних і горизонтальних поверхонь. Крім того, «слабкі» місця — це ущільнення навколо дверей і зварні шви. Регулярне тепловізійне обстеження холодильних камер допомагає своєчасно виявляти дефекти і усувати їх. З його допомогою можна дуже точно оцінити рівень «втрат холоду», що виникають з вини неякісної ізоляції.

Дефектоскоп допомагає визначити, наскільки серйозними є пошкодження, як вони впливають на загальну температурну картину холодильного агрегату. Крім того, можна з високою точністю розрахувати рівень надходження тепла в місці, де виявлено дефект ізоляційного шару. Детальна перевірка дозволяє оцінити теплотехнічні якості холодильної камери.

 Під час обстеження можна отримати дані не тільки про місця проникнення тепла, але і про температурні показники по всій поверхні досліджуваного об’єкта. Крім того, за допомогою тепловізійної перевірки холодильних камер можна виявити точки витоків холодоагенту. Дефектоскоп допомагає контролювати і інші важливі параметри. Використовуючи цей прилад, можна оцінити рівномірність розподілу температурних зон льодових полів усередині холодильної установки.

 Така перевірка дозволить збільшити термін експлуатації холодильної установки. Після усунення пошкоджень камера швидше виходить на заданий температурний режим, тримає його більш стабільно, витрачаючи менше енергії на підтримання необхідної температури. Тепловізор можна використовувати для обстеження як стаціонарних, так і пересувних рефрижераторів.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *